Simona Gherghe, probleme grave de sănătate! Cu ce afecțiuni se confruntă vedeta de la Antena 1

Simona Gherghe abia a ieșit din carantină, împreună cu familia, după ce toți membrii s-au infectat pe rând cu Covid-19, iar acum are din nou probleme de sănătate.

16 mart. 2022, 19:59
Simona Gherghe, probleme grave de sănătate! Cu ce afecțiuni se confruntă vedeta de la Antena 1
Simona Gherghe, probleme grave de sănătate

Simona Gherghe, probleme grave de sănătate! Vedeta și-a anunțat fanii virtuali că nu traveresează o perioadă tocmai bună, nici ea și nici fiul ei!

Simona Gherghe, probleme grave de sănătate! Cu ce afecțiuni se confruntă vedeta de la Antena 1

Simona Gherghe s-a fotografiat împreună cu fiul ei, iar faptul că ambii erau trişti i-a pus pe gânduri pe fanii virtuali ai vedetei. Aceasta a venit imediat cu explicaţii. Mai exact, după ce au stat în izolare aproximativ două săptămâni și s-au confruntat cu simptomele Covid-19,  cei doi au răcit destul de serios! „Suntem unul mai răcit ca altul”, a spus Simona Gherghe.

Măsură drastică şi fără precedent luată de Simona Gherghe împotriva unui concurent din reality show-ul „Mireasa”: „Astfel de lucruri nu îşi au locul în emisiune”

Vedeta nu se simte deloc bine în aceste momente, însă cu toate astea, nu a vrut să stea în casă, ci și-a continuat programul normal, ba chiar a mers și la muncă, unde a prezentat „Mireasa”. Totuşi, fanii emisiunii au observat că Simona Gherghe nu era în cea mai bună formă, astfel că prezentatoare TV a ținut să precizeze că se confruntă cu răceală și de asemenea cu laringită, astfel că vocea ei nu este una foarte bună. „Astăzi nu sunt într-o stare tocmai bună, de asta v-aș ruga chiar să vorbiți voi mai mult decât mine pentru că este posibil ca vocea mea să cedeze la un moment. Mă confrunt cu o laringită, sper să nu se accentueze!”, a spus Simona Gherghe.

Gestul făcut de Simona Gherghe pentru refugiații din Ucraina! “Am plâns mult, citind poveștile familiilor”