Măsură drastică şi fără precedent luată de Simona Gherghe împotriva unui concurent din reality show-ul „Mireasa”: „Astfel de lucruri nu îşi au locul în emisiune”

Simona Gherghe, gazda show-ului „Mireasa” de la Antena 1, s-a văzut nevoită să ia o decizie radicală împotriva unuia dintre concurenţi. Acesta a fost eliminat din competiţie după ce a sărit la bătaie.

08 mart. 2022, 17:54
Măsură drastică şi fără precedent luată de Simona Gherghe împotriva unui concurent din reality show-ul „Mireasa”: „Astfel de lucruri nu îşi au locul în emisiune”

Simona Gherghe, moderatoarea show-ului „Mireasa” de la Antena 1, a decis descalificarea lui Cosmin, după ce acesta a sărit la bătaie. În ediţia din 7 martie, un schimb de replici acide l-a făcut pe Cosmin să sară la gâtul lui Aron. La propriu!

Eu nu fac cuplu ca să rămân în casă”, a fost replica de la care pornit cearta. Concurentul agresiv a sărit cu mâna în gâtul colegului. Nu este pentru prima dată când cei doi pornesc un scandal de proporții.

Simona Gherghe l-a eliminat pe Cosmin din show-ul „Mireasa”

Cosmin şi Aron nu au ratat nicio pauză publicitară, s-au certat pe tot parcursul lor, iar Simona Gherghe a decis să oprească scandalul eliminându-l pe Cosmin.

În mod normal am fi discutat despre acest subiect doar că un incident care s-a întâmplat în una dintre pauzele de publicitate ne-a dat peste cap planurile. De fapt, am așteptat cu toții imaginile. S-a întâmplat acest gest, unul pe care îmi este greu să îl cataloghez acum. Nu dăm niciun act de violență la TV. Nu tolerăm agresivitatea, astfel de gesturi. Astfel de comportamente nu au nicio legătură cu casa Mireasa, cu emisiunea, cu conceptul de iubire.

Cosmin, ai 30 de minute la dispoziție pentru a părăși casa Mireasa. Este și un avertisment pentru voi. Am spus de nenumărate ori să nu vă bateți. Astfel de lucruri nu își au locul în competiția asta”, a spus cu fermitate Simona Gherghe, potrivit Antena 1

Cpncurentul eliminat are, totuşi, şansa să revină în competiție dacă colegii săi consideră că merită a doua șansă, potrivit Antena 1.

Citeste si Daciana Vlad, diagnostic teribil: „Aveam o problemă la ochi. M-au consultat mulţi medici. Mi s-a spus că am tumoare şi schizofrenie”

Cosmin și Alexandra, despărţire cu lacrimi

Am avut o singură clipă în care nu m-am mai gândit de ce sunt eu aici”, a zis Cosmin după ce și-a luat la revedere de la Alexandra. Alexandra a plâns mult în timp ce își lua la revedere de la Cosmin. Și-au spus că se iubesc și au petrecut ceva timp îmbrăţişaţi.

Mai târziu, Alexandra i-a spus: ”Nu am niciun rost aici fără tine”.

Citeste si Lucian Viziru nu s-a împăcat cu Simona Gherghe: „M-a enervat, ce a făcut ea în direct… nu se face”