Simona Gherghe, probleme mari de când are copiii la grădiniță. A cerut ajutor: „Mi-e groază!”

Simona Gherghe va avea parte de o nouă provocare: prima iarnă în care copiii vedetei merg la grădiniță. Prezentatoarea TV este în impas şi a cerut ajutorul fanilor.

24 sept. 2021, 09:02
Simona Gherghe, probleme mari de când are copiii la grădiniță. A cerut ajutor: „Mi-e groază!”

Simona Gherghe, probleme mari de când are copiii la grădiniță. Vedeta le-a cerut fanilor și mămicilor care o urmăresc pe Instagram s-o ajute cu un sfat pentru perioada următoare.

Simona Gherghe, probleme mari de când are copiii la grădiniță

Simona Gherghe se teme că nu este pregătită pentru diminețile geroase în care va trebui să-i pregătească pe copii pentru grădiniță, trezirea micuților fiind deja foarte dificilă și greu de realizat în timp util. Asta în condiţiile în care pregătirea celor mici durează mai bine de o oră! Astfel, vedeta a recunoscut că se simte nepregătită pentru prima iarnă în care copiii ei trebuie să meargă la grădiniță.

Simona Gherghe a trăit viața la maximum în vacanță cu soțul ei. Ce a pățit vedeta pe aeroportul din Paris

„Mie mi se par extrem de dificile diminețile astea de toamnă răcoroasă. Nu știu ce să mai inventez să se trezească mai repede. Îi gâdil, îi pup, le spun povești, cântăm. O oră, o oră și un pic ne ia să ieșim din casă. Doar pentru un îmbrăcat, un spălat și ciugulit ceva. E greu și mi-e groază de iarnă. Adevărul e că nu am avut nicio iarnă cu copii la grădiniță și cred că o să fie dificil. Dacă aveți sfaturi, ajutați-mă!”, a spus Simona Gherghe, prin intermediul InstaStories.

Simona Gherghe are doi copii alături de soțul ei, Răzvan Săndulescu. Băiețelul a împlinit 2 ani la începutul lunii mai, iar fetița a sărbătorit împlinirea a 4 ani la finalul aceleiași luni.