Simona Gherghe, probleme MARI după OPERAŢIE. Ce a aflat după ce a ieşit din SPITAL

Simona Gherghe a primit o veste proastă imediat după ce a ieşit din spital, unde a suferit o intervenţie chirugicală complicată.

01 mai 2016, 17:07
Simona Gherghe, probleme MARI după OPERAŢIE. Ce a aflat după ce a ieşit din SPITAL

Simona Gherghe s-a intors in direct, desi se afla inca in convalescenta. Chiar in momentele in care prezentatoarea traversa o perioada complicat din viata ei, doctorul vasluian care a acuzat-o in octombrie 2014 de „lezarea imaginii” introducea apel in instanta si o chema din nou prin tribunale, scrie WOWbiz.ro.

Simona Gherghe revine pe micul ecran. Primele imagini cu prezentatoarea TV, după ce a fost operată de peritonită FOTO

Cazul pentru care doctorul Gabi Simiciuc a actionat-o in judecata pe Simona Gherghe si postul tv unde lucreaza vedeta este de notorietate: in octombrie 2014, vedeta a dezbatut in emisiunea sa acuzele pe care Catalina Preda, mama unui baiat de 9 ani, i le-a adus medicului Gabi Simiciuc, pus la zid pentru ca i-ar fi gresit tratamentul pustiului, care s-ar fi imbolnavit ulterior de ciroza hepatica. Pe 10 februarie 2016, Tribunalul Vaslui a respins insa ca „neintemeiata” cererea medicului, care s-a declarat afectat de implicarea numelui sau in scandal, Simona Gherghe obtinand astfel o prima victorie in aceasta speta

Pe 8 aprilie anul curent, acelasi medic a atacat insa decizia Tribunalului Vaslui, introducand apel, ceea ce inseamna ca problemele in justitie ale Simonei Gherghe au revenit in actualitate.