Simona Gherghe s-a infectat cu Covid-19. Cum se simte vedeta: „A ajuns și la mine. Aveți grijă de voi!”

Simona Gheorghe a anunțat, pe contul său de Instagram, că a fost diagnosticată cu COVID-19. Prezentatoarea TV este, totuși, optimistă că va trece cât mai repede peste această încercare!

14 feb. 2022, 20:35
Simona Gherghe s-a infectat cu Covid-19. Cum se simte vedeta: „A ajuns și la mine. Aveți grijă de voi!”

Simona Gherghe s-a infectat cu Covid-19. Vedeta le-a mai transmis celor care o urmăresc pe reţelele de socializare să aibă grijă de sănătatea lor, precizând, totodată, că va lipsi de pe micile ecrane până când următorul test va fi negativ.

Simona Gherghe s-a infectat cu Covid-19. Cum se simte vedeta: „A ajuns și la mine. Aveți grijă de voi!”

„Ca să citez o foarte bună prietenă, e bine să mai fie și pozitivi, că e plină lumea de negativiști! Așadar, a ajuns virusul și la mine. N-o să ne vedem câteva zile, sper să treacă ușor și toți ai mei să fie bine! Aveți grijă de voi!”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Lucian Viziru nu s-a împăcat cu Simona Gherghe: „M-a enervat, ce a făcut ea în direct… nu se face”

La finalul lunii ianuarie, Simona Gherghe a avut parte de câteva probleme în vacanța din Dubai, după ce starea ei de sănătate nu a fost una bună. La revenirea în ţară, vedeta a intrat pe mâna medicilor! Vedeta le-a mărturisit fanilor virtuali că s-a simțit destul de rău după ce a venit din vacanță, iar medicii i-au spus că are anemie, dar și otoliți, mai exact o afecțiune la ureche!

Simona Gherghe spune tot despre relația de cuplu cu soțul ei: „De aici sunt mai toate motivele noastre de ceartă”

„Totul a început în vacanță când m-am trezit cu o amețeală foarte puternică, nu mi s-a întâmplat niciodată, eu sunt anemică de când mă știu și sunt cumva obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu mi s-a niciodată. Eu sunt anemică de când mă știu și cumva obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu am experimentat niciodată. Practic nu puteam să mă țin pe picioare, nu puteam să-mi mențin echilibrul. Avea senzație de vomă de la amețeală, de dimineață am chemat medicul hotelului. Mi-a făcut o perfuzie pentru amețeală, mi-au făcut analize de sânge. Până m-am întors în țară au continuat aceste senzații de amețeli, am vorbit cu medicii și m-au trimis la ORL, pentru că mi-au spus că este foarte posibil să aibă treabă cu urechea. Otoliți, asta a fost problema și dacă se deplasează îți dau stările astea de vomă și amețeli”, a dezvăluit Simona Gherghe pe Insta Story.