Lucian Viziru nu s-a împăcat cu Simona Gherghe: „M-a enervat, ce a făcut ea în direct… nu se face”

Lucian Viziru nu s-a împăcat cu Simona Gherghe. În urmă cu unsprezece ani, cei doi au fost implicaţi într-un scandal monstru, care s-a lăsat cu replici acide. Totul a pornit în momentul în care actorul a cerut bani pentru a cânta în emisinea Acces Direct.

07 feb. 2022, 18:41
Lucian Viziru nu s-a împăcat cu Simona Gherghe: „M-a enervat, ce a făcut ea în direct… nu se face”

Lucian Viziru nu s-a împăcat cu Simona Gherghe. Actorul a fost invitat în emisiunea vedetei pentru a vorbi despre idila pe care a trăit-o cu Tania Budi, dar și pentru a cânta.

Acesta a fost de acord să apară la Acces Direct, în schimbul sumei de 2000 de euro. Prezentatoarea, atunci când a auzit cererea acestuia, a răbufnit chiar în direct, la TV.

Citeşte şi: Lucian Viziru, despre partida de amor cu Nicoleta Luciu: „Încercam să nu îi ating limba”

Lucian Viziru nu s-a împăcat cu Simona Gherghe

Lucian Viziru a vorbit recent despre cearta pe care a avut-o cu Simona Gherghe şi susține în continuare că om de presă nu ar trebui să gestioneze niciodată în acest mod scandalos situațiile.

M-a enervat, dă-o d%#*u de aici, de… M-au invitat la emisiune și eu le-am cerut… nu știu, 2.000 de euro sau ceva de genul ăsta, ca să cânt în emisiune. Când a ieșit pe post, m-a făcut Robbie Williams de România, că cine te crezi…

Nu ai voie să ai, ca jurnalist, genul ăsta de remarci. Adică tu poți să fii imparțial și atât. Ea voia să vorbească despre… (n.r. – povestea dintre Lucian Viziru și Tania Budi). A fost o chestie, care iar m-a…  A fost ceva acolo, dar nu vreau să mai discut, nu mai contează. (…)

Nu m-am împăcat cu Simona. A rămas însărcinată, nu știu de ce a ieșit din schemă. Oricum ce a făcut ea în direct… nu se face. Nu ai voie când ești om de presă să faci ce a făcut ea”, a declarat el în podcast la Cătălin Măruță.

Lucian Viziru s-a iubit cu Tania Budi

Puțini sunt cei care îşi mai amintesc faptul că Tania Budi și Lucian Viziru au avut o relație. Idila dintre ei s-a consumat în anul 2010, dar cei doi s-au despărțit cu scandal, după doar câteva luni de relație.

Cu Tania Budi, initial, aveam business-uri si am iesit de cateva ori impreuna. Era mai mult o strategie de promovare reciproca. Mai tarziu s-a legat ceva intre noi, dar nu pot spune ca am avut o relatie cu ea, a fost mai mult o aventura.

Ea spunea ca eram un tip gelos, ei bine, si sotia mea poate sa va confirme, eu nu am fost gelos niciodata. Din contra, Tania era cea care, daca nu-i raspundeam la telefon, venea acasa la mine si statea in fata usii. Pana nu-i deschideam si intra, nu pleca de acolo”, a povestit Lucian, în cadrul emisiunii „Conferinta de presă”.