Simona Gherghe s-a tuns scurt, la fel ca Adelina Pestriţu. Cum arată acum prezentatoarea de la Antena 1

Simona Gherghe a adoptat un nou look, destul de îndrăzneţ am putea spune. Dacă nu a renunţat niciodată la blond, culoarea care a consacrat-o, ei bine, a decis să îşi schimbe tunsoarea.

RomaniaTV.net
02 nov. 2020, 14:06

Imi fac curaj sa ma tund asa…„, scria pe Facebook, în urmă cu două zile, Simona, iar luni, 2 noiembrie, a apărut la emisiune cu noul look.

Motivul pentru care Diana Dumitrescu a fost dată afară de la Antena 1 şi înlocuită de Simona Gherghe

Diana Dumitrescu a fost dată afară de la cârma emisiunii Mireasa, iar în locul ei, şefii de la Antena 1 au adus-o pe Simona Gherghe. Actriţa a fost extrem de dezamăgită când a primit vestea şi a plâns minute în şir în culise, deoarece nu se aştepta.

Motivul pentru care s-a făcut această mutare, au fost nenumăratele greşeli ale Dianei Dumitrescu, care,nu se descurca în postura de prezentatoare”, potrivit Cancan.ro.

Au decis să o pună pe liber după ce a gafat în câteva rânduri. Diana nu se descurca în postura de prezentatoare. Astfel, a fost înlăturată și în locul ei au adus-o pe Simona Gherghe. Nu se descurca deloc. Când a primit vestea, Diana a plâns minute în șir în culise, a declarat o persoană din trust pentru sursa menţionată mai sus.