Simona Gherghe şi-a anulat totul. Momente grele pentru vedeta TV

Simona Gherghe, clipe de panică. Vedeta le-a povestit fanilor că s-a speriat cumplit după ce fiul său s-a trezit cu mari dureri și a fost nevoită să meargă de urgență la spital.

03 iun. 2022, 16:57

Simona Gherghe a trecut printr-o spaimă de zile mari. Vedeta și-a anulat toate planurile pentru că băiețelul ei s-a confruntat cu unele probleme de sănătate, care au pus-o serios pe gânduri. Cel mic a fost pe punctul de a ajunge pe mâinile medicilor.

Simona Gherghe este mereu deschisă cu fanii săi din mediul online și le povestește acestor tot ce i se întâmplă. Recent, a venit în fața internauților cu câteva vești proaste. Se pare că băiețelul ei s-a confruntat cu unele probleme de sănătate, iar mămică s-a alertat imediat.

Simona Gherghe, dezvăluiri despre relaţia cu soţul ei: „Nu prea cred eu în dragoste la prima vedere”
Din fericire, deși simptomele au fost unele destul de agresive, cel mic este bine și nu a fost vorba despre nimic grav. Acum băiețelul vedetei se reface, iar Simona Gherghe îl supraveghează atent.

„Copilul ăsta s-a trezit dimineață cu dureri de burtică și a vomitat de câteva ori. Prin urmare a rămas acasă. Suntem bine, dar a fost horror.(…) S-a trezit din senin cu dureri de burtică și vomă în jet de vreo opt ori.

Ne-am speriat foarte tare și am zis că anulez tot ce am pe ziua de azi și merg la spital. Am sunat-o pe doctorița lui și mi-a spus să-l las puțin pe repaus.(…) Așa a fost, a fost totul bine. Chiar el s-a trezit și a spus că nu mai este bolnav. A fost o zi așa…, ne adunăm și mergem mai departe.”,  le-a povestit Simona Gherghe internauților.

Simona Gherghe s-a confruntat cu câteva kilograme în plus așa că nu a stat mult pe gânduri și a trecut la dietă. Vedeta a văzut rezultatele imediat și a reușit să slăbească cinci kilograme. Dieta „minune” pe care a urmat-o a trimis-o în bucătărie și a făcut-o să își descopere pasiunea pentru gătit.

„Daca mă întreba cineva cât timp petrec în bucătărie, îi ziceam că extrem, extrem de puțin. Între timp, lucrurile s-au schimbat deoarece am ținut o dieta care a avut și rezultate. Am slăbit cinci kilograme și mă simt foarte bine. Acum intru în bucătărie și gătesc mai des. Îmi place să ciugulesc puțin câte puțin și sunt la faza în care mă mențin. Mi-am dat seama că se poate și așa… gătind eu.

Simona Gherghe sare în apărarea Vioricăi Vodă, actrița supusă abuzurilor din teatru și film: „Sunt mamă de fată și mă doare acest subiect. Ştiu multe poveşti”
Fac supă de sparanghel, de broccoli, creveți cu sos de usturoi și ulei de măsline, îmi plac foarte mult varza călită, mazăre, ciupercile. Lucruri simple care să nu-mi ia mai mult de trei sferturi de oră cu totul. Am observat că, daca îmi gătesc eu, știu exact ce trebuie să folosesc. Mă feresc de condimentele astea cu multe E-uri, știu calitatea uleiului și ce trebuie să folosesc.”, a declarat Simona Gherghe.