Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan, sărbătoresc un eveniment important. Ce s-a întâmplat în urmă cu 10 ani, în această zi: „E o zi istorică și pentru noi”

Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu, trăiesc una dintre cele mai apreciate povești de dragoste din showbiz-ul românesc.

06 mai 2023, 22:16
Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan, sărbătoresc un eveniment important. Ce s-a întâmplat în urmă cu 10 ani, în această zi: „E o zi istorică și pentru noi”
Simona Gherghe și soțul eu sărbătoresc un eveniment special

Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan, sărbătoresc astăzi o zi foarte importantă pentru ei. Ce s-a întâmplat în viața lor în urmă cu fix zece ani. Vedeta a făcut anunțul pe rețelele sociale.

Prezentatoarea TV are o familie frumoasă și împlinită alături de bărbatul care a cucerit-o și în brațele căruia și-a găsit pacea. Simona Gherghe este foarte activă în mediul online, acolo unde postează des poze alături de soțul ei, despre care fanii nu știau nimic în urmă cu zece ani.

Citește și: Scandalul bubuie la Antena 1. Simona Gherghe a răbufnit pe toate reţelele: „Fac o precizare pentru toţi”

Vedeta a repostat pe Instagram prima fotografie pe care a făcut-o publică alături de partenerul ei de viață. Au trecut 10 ani de când aceasta l-a prezentat oficial fanilor săi.

„E o zi istorică și pentru noi. Practic, e prima atestare publică a relației noastre. Se întâmpla acum fix 1o ani. Și de atunci, tot postăm”, a scris Simona Gherghe.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Gherghe | TV HOST (@simgherghe)

 

Cei doi au sărbătorit recent șase ani de căsnicie, iar prezentatoarea a postat un mesaj emoționat cu această ocazie, alături de două fotografii de la Starea Civilă.

Citește și: Simona Gherghe a făcut anunţul pe Facebook după 6 ani de relaţie. Mii de mesaje de la fani

„Acum 6 ani, mergeam mână-n mână la Starea civilă. Noi trei, căci era și Ana cu noi. Da, era, > gravidă, atât de gravidă încât am stat cu frica să nu nasc pe-acolo. De la emoții, de la complicațiile pe care le-am avut în ulrimele luni în sarcina cu ea. A fost motivul pentru care nici n-am avut o petrecere după ce am spus marele DA și am devenit doamna Săndulescu”, a povestit vedeta pe Instagram.