Simona Gherghe trece prin clipe grele: „Nu-mi vine să cred!”

Simona Gherghe a postat pe Facebook două mesaje referitoare la evenimentele tragice din Franţa.

09 ian. 2015, 15:55

Simona Gherghe a fost atinsă la coarda sensibilă de atacul asupra redacţiei Charlie Hebdo din Franţa, unde au fost ucişi 10 jurnalişti şi doi poliţişti. Vedeta a publicat pe Facebook două mesaje prin care îşi exprimă durerea care i-a provocat-o acest eveniment nefericit.

„Mă uit la știri și încă nu-mi vine să cred. Au trecut trei zile de la oribilul atac asupra redacției Charlie Hebdo, iar cei doi teroriști înarmați sunt încă în libertate. Trei zile de teroare și groază! E de neînțeles cum de au reușit cei doi frați să-și ducă la îndeplinire asasinatul, în condițiile în care numele lor figurau pe listele de supraveghere. Între timp, aud tot mai multe voci care susțin că jurnaliștii de la publicația franceză „și-au căutat-o”. Dacă priviți o înregistrare a unei ședințe de redacție din 2006, imediat după scandalul caricaturilor cu Mohamed, veți înțelege de ce nu s-au oprit, de ce nu au ținut cont de amenințări! Pentru lumea lor e una liberă! În care nimeni nu ar fi putut să le interzică vreodată să scrie sau să ironizeze pe cineva. Pentru că nimic pe lumea asta nu justifica violentă și moartea!”, a scris Simona Gherghe pe Facebook.

„Imaginile din Paris mă dor fizic! Iubesc Franța, cu tot ce înseamnă ea: cultură, oameni, limbă, gastronomie. Iar Parisul e locul pe care l-am vizitat cel mai des. Am mai spus-o. E singurul oraș în care sunt convinsă că m-aș aclimatiza! Sunt extrem se tristă și nu credeam să văd vreodată Parisul sub asediu, în haos și teroare”, a adăugat ea.

Atenţionare de călătorie pentru Franţa: Românilor li se recomandă să fie atenţi în Paris