Simona Gherghe tună şi fulgeră. „De mult am vrut să spun… ” Ce a înfuriat-o pe prezentatoarea TV

Simona Gherghe își ține fanii aproape şi obişnuieste să le povestească întâmplări din viața ei, să le vorbească despre bucuriile din viaţa ei, dar şi despre lucrurile care o deranjează.

28 nov. 2022, 13:26
Simona Gherghe tună şi fulgeră. „De mult am vrut să spun… ” Ce a înfuriat-o pe prezentatoarea TV

Simona Gherghe obişnuieşte să împărtășească cu fanii ei momentele plăcute din viața ei, dar şi pe cele mai puțin plăcute.

Recent, prezentatoare TV le-a vorbit fanilor că este foarte deranjată de lipsa de respect faţă de clienţi de care administratorii unui mall din Bucureşti dau dovadă. Mai exact, Simona Gherghe le-a mărturisit fanilor săi de pe Instagram că este foarte deranjată de mizeria pe care a găsit-o în multe toalete din centrul comercial din București.

Citeşte şi: Simona Gherghe trece prin momente foarte grele: „A murit Bianca. Nu știu cum să dau vestea copiilor”

Vedeta TV a menţionat că a întâlnit această mizerie indiferent de perioada zilei şi a atras atenţia și asupra lipsei obiectelor necesare în toaletele publice, pe lângă curăţenie, precum lipsa hartiei igienice sau a săpunului atat de necesar în astfel de locuri.

„De mult am vrut să spun / să scriu ceva. Nu există mall / centru comercial, cu toalete mai mizerabile și aproape mereu fără săpun la baie ca la ….. . Indiferent de ziua săptămânii (nu doar azi, în weekend) sau dacă e dimineață sau la finalul programului. De luni de zile. De ani de zile…”, a scris Simona Gherghe pe InstaStory.

Citeşte şi: Simona Gherghe, momente de cumpănă. Ce s-a întâmplat în familia prezentatoarei