Simona Gherghe, momente de cumpănă. Ce s-a întâmplat în familia prezentatoarei

Simona Gherghe trece printr-o peridoadă mai puțină plăcută din viața ei. Fiul acesteia se confruntă cu probleme de sănătate.

16 nov. 2022, 13:01
Simona Gherghe, momente de cumpănă. Ce s-a întâmplat în familia prezentatoarei

Simona Gherghe trece printr-o peridoadă mai puțină plăcută din viața ei. Prezentatoarea TV este o mamă dedicată celor doi copii pe care îi are și deseori le împărtășește si urmăritorilor săi momentele prin care aceasta trece. De curând, băiețelul ei s-a îmbonlvăit, iar Simona Gherghe încearcă să facă față cu brio acestei încercări.

Simona Gherghe, momente de cumpănă după ce fiul ei s-a îmbonlăvit

Cum este foarte activă pe rețelele de socializare, Simona a ținut să le arate și următitorilor săi cu ce probleme se confruntă cel mic și mai ales s-a gândit la mămicile care trec prin aceeași situație sau prin alta mai gravă, cu micuții lor.

,,Off, tare greu e când îl văd așa, cu tusea asta groaznică. Cu gândul la toate mamele care sunt alături de puii lor, cu viroza asta urâtă rău…Sunt pline spitalele. Să fiți sănătoși!”, a spus  Simona Gherghe, într-un Instastory.

Cum ne aflăm în sezonul rece, suntem mult mai predispuși la răceli și la gripe severe, mai ales cei mici care au imunitatea mult mai scăzută decât cea a adulților.

Citește și: Reacția Chinei după ce două rachete au căzut în Polonia

Simona Gherghe este o mămică cu normă întreagă

Din clipa în care a devenit mamă pentru prima dată viața Simonei Gherghe s-a schimbat considerabil. Majoritatea timpului este dedicat celor mici și nu e ușor să fii mămică a doi copii și de vârste apropiate. Chiar și așa, aceasta nu si-a neglijat cariera în televiziune. Mai mult, Simona beneficiază și de ajutorul soțului și a părinților săi care se ocupă de creșterea celor mici și îi sunt mereu alături. Se condieră pe deplin fericită și spune că un alt copil nu își mai dorește.

,,Nu, suntem în formulă completă. În plus, nici nu mai am voie, am avut două sarcini dificile. Nu mă ajută nici vârsta: am 44 de ani. Oricum, la cât de greu am rămas însărcinată, nici măcar nu îndrăzneam să visez să am doi copii”, a declarat prezentatoarea show-ului „Mireasa întrebată dacă mai face copii.

Citește și: EXCLUSIV. Marcel Ciolacu, despre facturile românilor: „Se ajunsese la preţuri mai mari ca în Germania”