SIMONA GHERGHE: „Am intrat în a treia săptămână”

La 38 de ani, Simona Gherghe s-a hotărât să meargă regulat la sală. După o lungă perioadă de timp în care nu a mai făcut mişcare, prezentatoarea TV a trecut la treabă şi şi-a luat şi un antrenor care o ajute în acest sens.

08 iul. 2015, 07:28
SIMONA GHERGHE: „Am intrat în a treia săptămână”

În urmă cu trei săptămâni, Simona Gherghe s-a hotărât să meargă la sală, după o lungă perioadă de timp în care nu a mai făcut mişcare.

Citeşte şi  Simona Gherghe, dezvăluire EMOŢIONANTĂ despre PRIMUL EŞEC din viaţa ei

Prezentatoarea urmează un program intens şi s-a ales cu dureri mari din cauza febrei musculare, scrie Simona Gherghe pe blog.„Am intrat in cea de-a treia saptamana de mers la sala. Inca am febra musculara! Sigur, nu mai e ca cea de la prima sedinta, cand pur si simplu n-am mai putut sa merg. Nici macar pasii aia de la inceputul emisiunii n-am putut sa-i fac. Imi place foarte mult ca, pana acum, n-am repetat niciun exercitiu. Din punctul asta de vedere, la orele lui Florin Neby nu ma plictisesc. Si inca ceva ce pentru mine conteaza foarte mult. O sedinta are in jur de 45-50 de minute, dar e un antrenament intens, cu pauze intre serii de exercitii de vreo jumatate de minut, cat sa beau o gura de apa. 

Florin mi-a facut si un plan alimentar, pe care il folosesc orientativ. Mi-e destul de greu sa respect numarul de mese sau ce contin ele. Am slabit un kilogram, desi nu acesta era, neaparat, scopul. Dar, ca orice femeie, nu poate decat sa ma bucure. Stiu ca e inca foarte devreme sa vad rezultatele, dar deja simt ca hainele se asaza altfe”, a scris Simona, pe pagina ei. 

Citeşte şi Simona Gherghe face ASTA în culisele Acces Direct