Simona Halep, decizie importantă legată de 2020. Care este marea provocare a campioanei de la Wimbledon

Simona Halep este decisă ca 2020 să fie anul în care va câştiga o medalie olimpică şi deja şi-a trasat în linii mari direcţia pe care o va urma anul viitor.

01 oct. 2019, 12:03
Simona Halep, decizie importantă legată de 2020. Care este marea provocare a campioanei de la Wimbledon

„Vreau să evoluez la Jocurile Olimpice în toate probele, inclusiv la dublu mixt. De aceea, am decis ca anul viitor să joc la dublu mixt la toate turneele de Grand Slam alături de un jucător asupra căruia încă nu m-am hotărât.

E adevărat că mă înscrisesem la dublu mixt și la US Open, dar, în final am decis să mă retrag. Așa că, voi evolua în această probă la Australian Open, apoi la Roland Garros și la Wimbledon. Să joc dublu mixt pe iarbă e puțin mai periculos, pentru că suprafața e rapidă și te poți accidenta când servesc bărbații„, a afirmat Simona Halep.

Citeşte şi Simona Halep, ameninţată din nou de Naomi Osaka. Campiona noastră a rămas mult în urma lui Ashleigh Barty

Simona Halep a acuzat dureri la spate după eliminarea de la Beijing, din turul II, şi a anunţat că va face un control medical mai amănunțit la revenirea în ţară. În aceste condiţii, este pusă în pericol prezența Simonei Halep la turneul de la Moscova, care va avea loc în perioada 14-20 octombrie.