Simona Halep a anunţat despărţirea! Cine a stat în spatele deciziei radicale a fostului lider WTA

Simona Halep (16 WTA) a renunțat la încă un om din staff-ul său, după ce în ultima perioadă s-a despărţit atât de antrenorul Darren Cahill, cât şi de managerul Virginia Ruzici.

02 aug. 2022, 15:59
Simona Halep a anunţat despărţirea! Cine a stat în spatele deciziei radicale a fostului lider WTA
Simona Halep a anunţat despărţirea de Teo Cercel

Simona Halep a anunţat despărţirea! Aflată în această perioadă la Washington, pentru seria de turnee care se vor încheia cu US Open, fostul lider WTA a încheiat colaborarea și cu preparatorul fizic Teo Cercel. Ultima dată, acesta fusese reangajat de Simona Halep în noiembrie 2021. Din câte se pare, noul antrenor al Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, ar fi convins-o pe aceasta să renunțe la Teo Cercel. Mai mult, se pare că Simona Halep vrea să aducă în staff un preparator fizic ales de antrenorul francez.

Simona Halep rupe tăcerea: „Nu eu l-am părăsit, ci invers!”. Românca a dat, în sfârşit, cărţile pe faţă!

Ultima dată, Teo Cercel fusese reangajat de Simona Halep în noiembrie 2021, când a renunţat la colaborarea cu Sorana Cîrstea (31 de ani, 36 WTA).

Sorana Cîrstea, gest lipsit de respect faţă de Simona Halep. Declarația care arată cu nu o apreciază deloc!

„E un om deosebit, care m-a ajutat foarte mult. Sunt 7-8 ani lucraţi împreună şi mă bucur să-l am, din nou, în echipă. A revenit acasă, aşa i-am spus şi a început să râdă. E exact ce-mi trebuie. Pot să spun că i-am simţit lipsa şi poate aş fi gestionat mult mai bine anumite chestii şi n-aş fi ajuns la accidentări atât de grave, dar atunci când se întâmplă consider că se întâmplă cu un motiv. Nu mai vreau să mă gândesc la lucrurile negative din trecut”, spunea, la acea vreme, Simona Halep.