Sorana Cîrstea, gest lipsit de respect faţă de Simona Halep. Declarația care arată cu nu o apreciază deloc!

Este cunoscut faptul că Sorana Cîrstea și Simona Halep nu au o relație tocmai bună, iar plecarea primeia din echipa de Fed Cup a fost pusă tocmai pe seara influenței pe care o avea fostul lider WTA.

14 iul. 2022, 11:42
Sorana Cîrstea, gest lipsit de respect faţă de Simona Halep. Declarația care arată cu nu o apreciază deloc!
Sorana Cîrstea, gest lipsit de respect faţă de Simona Halep

Sorana Cîrstea, gest lipsit de respect faţă de Simona Halep. Tensiunea dintre cele două a fost confirmată şi de fostul antrenor al Soranei Cîrstea din perioada 2015 – 2018. „Sunt două jucătoare care nu sunt prietene. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă să te respecţi, pur şi simplu, ca jucător şi să nu te vezi, să te saluţi, poate schimbi două vorbe în viteză, dar nu-ţi faci confidenţe, nu te duci împreună la diverse activităţi”, a spus Marius Comănescu în 2019 pentru Telekom Sport.

Schimb uluitor de replici între Simona Halep şi Sorana Cîrstea după meciul direct de la Indian Wells VIDEO

Între timp, relaţia dintre cele două a devenit şi mai proastă, în sensul că se vede că nici măcar nu există respect între ele nici măcar din punct de vedere profesional. Pentru că, potrivit Digi Sport, Sorana Cîrstea a vorbit despre cele mai bune jucătoare întâlnite de-a lungul carierei, despre idolul ei, iar în toate declaraţiile oferite a omis-o tocmai pe Simona Halep. „Au fost multe jucătoare puternice şi am fost norocoasă să mă lupt cu adversare din generaţii diferite: de la Justine Henin şi Kim Clijsters, la surorile Williams şi acum Iga Swiatek. Idolul meu? Rafael Nadal. Pentru incredibila sportivitate, rezistenţă şi toată contribuţia pentru sport. Fiecare eră a tenisului a avut campioane remarcabile, de la Margaret Court, Billie Jean King, Martina Navratilova, Steffi Graf, Serena Williams”, a spus Sorana Cîrstea.

Moment halucinant între Simona Halep și Sorana Cîrstea înainte de meciul direct. „Nu ne fac cinste!” FOTO

Simona Halep are 23 de titluri în palmares, dintre care două de Grand Slam. A ocupat locul 1 WTA timp de 64 de săptămâni şi a rezistat în Top 10, fără întrerupere, între 27 ianuarie 2014 şi 9 august 2021. Sorana Cîrstea a cucerit doar două titluri WTA, iar cea mai bună poziţie WTA a fost 21, în august 2013. La meciurile directe, scorul este egal, 2-2.