Simona Halep a anunţat numele noului său antrenor, după despărţirea de Darren Cahill

Fostul număr 1 mondial WTA a anunţat luni că a găsit înlocuitor pentru antrenorul australian Darren Cahill, la serviciile căruia a renunţat în urmă cu mai puţin de o săptămână.

27 sept. 2021, 15:55
Simona Halep a anunţat numele noului său antrenor, după despărţirea de Darren Cahill

Simona Halep a făcut anunţul despărţirii de Darren Cahill la câteva zile după ce s-a măritat cu Toni Iuruc, ocazie cu care antrenorul australian i-a felicitat pe miri.

„După șase ani minunați în care am lucrat împreună, Darren Cahill și cu mine am decis că este momentul să punem capăt relației noastre profesionale. Mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut să fiu o jucătoare de tenis mai bună, dar și o persoană mai bună”, a scris jucătoarea de tenis Simona Halep, miercuri, pe Twitter și Facebook.

După cununia civilă de săptămâna trecută, Darren Cahill i-a felicitat pe Simona Halep și Toni Iuruc printr-o postare pe Twitter.

„Cununia dintre Simo și Toni în România. Felicitări, vă îmbrățișez pe amândoi! Un cuplu senzațional. Petrecere frumoasă alături de familie și prieteni diseară!”, a transmis atunci Darren Cahill.

Simona Halep anunţă numele noului antrenor: „Întotdeauna am avut o afinitate cu dumnealui. Singur nu poți la acest nivel, e presiune”

”Domnul Dobre este în echipă și a venit și domnul Marcu. Avem o echipă completă. Plec la aceste turnee cu domnul Marcu. Întotdeauna am avut o afinitate cu dumnealui. În 2013, am avut rezultate foarte bune. Singur nu poți la acest nivel, e presiune.

Sunt emoții înaintea meciurilor. Trebuie să fie o persoană care are încredere în tine și trebuie să am și eu încredere în ea, să îmi ofere liniște”, a anunțat Simona Halep, potrivit As.ro.

Citeşte şi: Accident grav la Raliul Clujului, o maşină a ieşit în decor, după ce copilotului i s-a făcut rău. Echipajul a fost preluat de SMURD