Simona Halep a apărut pe pagina „Parchez ca un bou”. Cum şi-a parcat maşina FOTO

Simona Halep a parcat fix la intrarea pietonală a unui complex de tenis din Mamaia, fără să țină cont că acolo nu era loc pentru mașini. Imaginea cu jucătoarea și cu mașina a apărut pe grupul de Facebook "Parchez ca un bou", rezervat celor care parchează greșit sau intenționat în locuri în care nu este voie.

07 mart. 2016, 18:34

Simona Halep a provocat o mare polemică pe Facebook, pe grupul „Parchez ca un bou”. George Sava a postat o imagine ce o are drept protagonistă pe Simona Halep, parcându-şi maşina undeva în Mamaia.

Simona Halep, desfiinţată în PRESĂ. Articol DEVASTATOR

„O respect pe Simona Halep pentru modul în care independent de modul de promovare a sportului şi de pregătire a campionilor inexistent în România şi-a câştigat cu muncă titlurile. Cu părere de rău se vede în poză cum maşina de teren este parcată exact pe toată lungimea trotuarului”, a scris George Sava.

Alţii i-au găsit scuze jucătoarei de tenis: terenul pe care este amenajată parcarea generală are un proprietar privat. Acea parcare în care a tras Simona Halep este de fapt un spaţiu amenajat, improvizat de către gazde, pe care îl folosesc VIP-urile, cei ai casei şi cei cărora li se oferă această permisiune.