Simona Halep a dat lovitura! Anunţul momentului făcut de fostul lider WTA: „Să visaţi la ceva foarte mare!”

Simona Halep, suspendată temporar pentru dopaj, aşteaptă un verdict final de la Sport Resolutions, un tribunal independent din Londra, iar până atunci continuă să se axeze pe alte activităţi.

12 sept. 2023, 17:45
Simona Halep a dat lovitura! Anunţul momentului făcut de fostul lider WTA: „Să visaţi la ceva foarte mare!”
Simona Halep, decizie radicală în plin scandal de dopaj. Nici familia nu o mai recunoaşte

Simona Halep a dat lovitura! Sportiva tocmai a primit de la Primăria Constanța o autorizație de construire pentru firma familiei jucătoarei de tenis. Prin AC 753 din data de 12 septembrie 2023, SH Resort SRL prin Halep Nicolae a cerut aprobarea de amenajări interioare apartament, realizare acces exterior pe toată lungimea apartamentului cu podest și trepte și schimbare destinație din locuință în sediu firmă – birou, refațadizare, lucrări executate fără autorizație de construire conform PVCSC NRPV50-1687 din data de 11.03.2022. Documentul este valabil 24 de luni, scrie Ziua de Constanţa.

SH Resort SRL a fost înființată la începutul anului 2014, dar familia Halep Stere și Nicolae, tatăl și fiul, au preluat compania în vara  anului 2019, inițial cu procente egale în calitate de asociați, ulterior Stere Halep a deținut 80% din capitalul social, procente pe care le-a cesionat Simonei Halep.  Pentru anul 2022, firma a raportat un singur salariat, o cifră de afaceri de 987.608 lei și un profit de 852.697 lei. Sediul social este pe bulevardul Tomis nr. 261, într-un apartament de bloc. Așa cum spuneam, Simona Halep deține 80% din capitalul social, iar restul de 20% sunt deținute Nicolae Halep. Cel din urmă este și administrator. Nicolae Halep mai apare în firmele Bounce Entertainment SRL, New Concept Imob SRL, Yucatan Bay SRL și Halep S. Nicolae Persoană Fizică Autorizată. Simona Halep este asociat și în firmele New Concept Imob SRL și în Halep Simona Persoană Fizică Autorizată.

Citeşte şi: L’Equipe, anunţ despre verdictul în cazul Simona Halep. Campioana noastră, eliminată total din ierarhia WTA după dopaj

Altfel, Simona Halep a însoţit-o pe nepoţica ei la deschiderea anului şcolar. Sportiva a fost invitată pe scenă de către conducerea școlii. „Nu mă așteptam să fiu invitată pe scenă, am venit cu nepoțica mea pentru că începe clasa I și am vrut să retrăiesc aceste emoții. Vă doresc un an nou școlar foarte bun, plin cu emoții, cu distracție în pauze, să fiți cuminți la ore, să vă bucurați de fiecare zi și să visați la ceva foarte, foarte mare pentru că dacă dați tot ce aveți mai bun o să reușiți. Vă mulțumesc că sunteți într-un număr atât de mare, e un lucru minunat și vă urez succes și multă sănătate”, a spus Simona Halep.

Simona Halep a ieşit din clasamentul WTA deoarece a trecut mai bine de un an de la ultimul meci oficial. Pentru a participa la turnee, ea are nevoie de invitaţii din partea organizatorilor (wild carduri).