Simona Halep a decis cum să se împartă banii din Fed Cup. Suma uriaşă pusă la bătaie de Federaţia Internaţională de Tenis

România s-a calificat în semifinalele Fed Cup, după ce a trecut de Cehia, scor 3-2.

12 feb. 2019, 13:16
Simona Halep a decis cum să se împartă banii din Fed Cup. Suma uriaşă pusă la bătaie de Federaţia Internaţională de Tenis

Simona Halep a propus ca fiecare jucătoare, indiferent de statut, să primească aceeași sumă de bani din partea federației.

„Federația oricum a semnat contracte cu fetele, înainte de această partidă. Sumele sunt confidențiale, nu sunt micuțe. Ce mă bucură pe mine e că Simona, care oricum nu ridică banii de la federație niciodată, a fost de acord ca sumele să fie egale. Deci chiar rezerva, care practic n-a dat nicio minge, primește aceiași bani ca celelalte fete. Suma nu este de ignorat și, cu siguranță, următorul meci va fi răsplătit corespunzător”, a declarat George Cosac, preşedintele FR Tenis.

Veste URIAŞĂ pentru echipa de Fed Cup a României. Federaţia Internaţională de Tenis tocmai a făcut ANUNŢUL OFICIAL

Federația Internațională de Tenis oferă tuturor echipelor din primele două grupe valorice (16 la număr) suma de7,5 milioane de dolari, un premiu-record, cu 3,7 milioane de dolari mai mult decât în sezonul precedent.

România a mers la Ostrava cu Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu și Ana Bogdan.


loading...