Simona Halep a dezvăluit ce superstiţie are înainte de fiecare meci la Australian Open 2020. „Poate merge, nu ştii niciodată!”

Simona Halep a declarat după calificarea în sferturile de finală ale Australian Open că înainte de meciuri ascultă aceleaşi melodii ca la Wimbledon, turneu pe care l-a câştigaat în 2019.

27 ian. 2020, 06:16
Simona Halep a dezvăluit ce superstiţie are înainte de fiecare meci la Australian Open 2020. „Poate merge, nu ştii niciodată!”

Simona Halep a dezvăluit cum se relaxează în timpul liber.

„Ascult muzică în cameră, pot spune că e o superstiţie, ascultăm aceleaşi melodii ca la Wimbledon, repetăm asta, poate merge, nu ştii niciodată. Merg la plimbare, deoarece îmi place să mă relaxez în oraş, să văd oameni. Ieri, a fost zi aglomerată, deoarece a fost Ziua Australiei. Mâine, de fapt azi, pentru că am o zi lungă înainte, o să merg să-mi cumpăr ceva, ca să mă motivez pentru următorul meci. E simplu, nu fac nimic special”, a spus Simona Halep.

Simona Halep – Anett Kontaveit în sferturile de finală la Australian Open 2020. Când se joacă meciul şi unde îl vezi în direct la TV

Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Elise Mertens, locul 17 WTA, calificându-se pentru a patra oară în sferturile de fnală ale Australian Open. În urma acestui rezultat, Simona Halep va urca pe locul 2 WTA, după competiţia de la Melbourne.

Simona Halep, prima declaraţie după calificare: „Câteodată o iau razna pe teren”

Simona Halep va evolua în faza următoare cu învingătoarea din meciul Anett Kontaveit (Estonia), locul 31 WTA şi cap de serie numărul 28 – Iga Swiatek (Polonia), locul 56 WTA.