Simona Halep, prima declaraţie după calificare: „Câteodată o iau razna pe teren”

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, s-a calificat în sferturi, după ce a învins-o, tot luni, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Elise Mertens (Belgia), locul 17 WTA şi cap de serie numărul 16. În urma acestui rezultat, Halep va urca pe locul 2 WTA, după competiţia de la Melbourne.

27 ian. 2020, 04:09
Simona Halep, prima declaraţie după calificare: „Câteodată o iau razna pe teren”

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) e în sferturi la Australian Open! Românca a învins-o în două seturi pe Elise Mertens (24 de ani, 17 WTA), scor 6-4, 6-4, și e la trei meciuri distanță de un nou trofeu de Mare Șlem.

SIMONA HALEP, în sferturi de finală de la AUSTRALIAN OPEN 2020. Cu cine va juca în faza următoare

La finalul partidei, Simona Halep și-a exprimat gândurile după calificarea în sferturile turneului de la Melbourne: „Sunt fericită că sunt în sferturi. Am jucat împotriva ei la Doha anul trecut, știam că va trebui să fiu concentrată și motivată.

Am fost puțin nervoasă, dar am fost suficient de puternică pentru a câștiga meciul. Câteodată o iau razna pe teren, dar știam că trebuie să merg înainte și să nu mă gândesc la scor”, a declarat Halep la interviul acordat pe teren.

În setul secund, în special după ce a fost egalată, Simona a avut câteva momente de nervozitate, însă s-a mobilizat și a reușit în cele din urmă să închidă meciul în minimum de seturi.