Simona Halep a dezvăluit cum s-a apucat de tenis. De ce a pus mâna pe rachetă

Simona Halep şi-a amintit cum a început să joace tenis. Liderul clasamentului WTA a dezvăluit pentru Nikecourt că a ajuns să practice prima oară "sportul alb" datorită fratelui său.

RomaniaTV.net
19 dec. 2018, 20:05
Simona Halep a dezvăluit cum s-a apucat de tenis. De ce a pus mâna pe rachetă

Fratele meu juca tenis, iar eu mergeam cu el. Aşa am ajuns să iau racheta, am intrat pe teren, iar antrenorul a spus că este o idee bună să mă antrenez. Am făcut-o şi iată-mă aici. Sunt foarte competitivă, însă îmi place jocul. Trebuie să vezi unghiurile, să creezi ceva pe teren. Trebuie să descoper şi ai şansa unui restart în fiecare săptămână„, a declarat Simona Halep.

Simona Halep a dezvăluit că a avut parte de o vacanţă activă după finalul sezonului competiţional. „În decembrie m-am antrenat zilnic, am jucat mult tenis, am fost şi în sală. Mă concentrez să devin mai puternică. Explozia e foarte importantă pentru mine pentru că sunt o jucătoare rapidă„, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep şi-a întărit echipa înaintea noului sezon: este ajutată și de Vasile Antonescu, jucător de tenis cu care a mai colaborat și în urmă cu doi ani.