Simona Halep a dezvăluit povestea uimitoare a rochiei de la nunta cu Toni Iuruc. „Nu ți le-ai făcut pe comandă? Uimitor!”

Simona Halep a dezvăluit povestea uimitoare a rochiei de la nunta cu Toni Iuruc. Românca le-a dezvăluit australienilor cum și-a ales atât rochia purtată la cununia civilă cu Toni Iuruc (42 de ani), cât și ținuta de seară pe care a îmbrăcat-o la petrecere.

13 ian. 2022, 15:08
Simona Halep a dezvăluit povestea uimitoare a rochiei de la nunta cu Toni Iuruc. „Nu ți le-ai făcut pe comandă? Uimitor!”
Simona Halep a dezvăluit povestea uimitoare a rochiei de la nunta cu Toni Iuruc

Simona Halep a dezvăluit povestea uimitoare a rochiei de la nunta cu Toni Iuruc. Simona Halep a fost întrebată în Australia despre rochiile purtate la nunta cu Toni Iuruc, care a avut loc în septembrie 2021. „Felicitări pentru căsătorie! Ai arătat uluitor în ambele rochii! Care este povestea acelor rochii?”, a fost întrebată românca.

Simona Halep a dezvăluit povestea uimitoare a rochiei de la nunta cu Toni Iuruc. „Nu ți le-ai făcut pe comandă? Uimitor!”

Simona Halep a dezvăluit că și-a achiziționat ambele rochii din Italia, dar nu și le-a făcut pe comandă! A intrat pur și simplu în magazin, a luat rochiile de pe raft și a mers să le plătească la casă! „Pur și simplu le-am cumărat dintr-un magazin din Italia! Am fost acolo, am intrat în magazin și mi le-am luat fără să întreb pe nimeni! Pentru că mie mi-au plăcut. Nu obișnuiesc să cer sfaturi atunci când merg la cumpărături. Așa mă bucur eu de lucrurile care îmi plac! Nu mă uit la hainele care sunt în trend, ci la ceea ce mi se potrivește”, a spus Simona Halep. „Deci tu ai cumpărat rochiile de la magazin? Nu ți le-ai făcut pe comandă? Uimitor!”, a fost reacția de uimire a unei jurnaliste, surprinsă în filmulețul postat pe contul oficial de Twitter al Australian Open.

Simona Halep, mai fericită ca niciodată! Imagini de colecție de la cununia cu Toni Iuruc FOTO

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc a fost evenimentul anului 2021 în România, dar a fost mediatizată și în străinătate. Jurnaliștii americani l-au lăudat și pe soțul Simonei Halep: „După o aventură frumoasă la US Open, încheiată în optimile de finală în fața Elinei Svitolina, Simona Halep a fugit repede acasă, în România. Ea a confirmat planurile de a se căsători cu iubitul ei, miliardarul Toni Iuruc, pe care le-a dus la bun sfârșit”.

Simona Halep și Toni Iuruc, dansul mirilor. Ce melodie au ales VIDEO