Simona Halep a împodobit bradul de Crăciun. Cum arată şi ce mesaj a transmis fanilor

Simona Halep a împodobit bradul de Crăciun. Sportiva se pregătește să petreacă sărbătorile de iarnă în România, după ce și-a anulat participarea la un turneu demonstrativ din Africa de Sud, de teama noii tulpini Omicron de COVID-19.

09 dec. 2021, 10:28
Simona Halep a împodobit bradul de Crăciun. Cum arată şi ce mesaj a transmis fanilor
Simona Halep a împodobit bradul de Crăciun

Simona Halep a împodobit bradul de Crăciun. Pe 6 decembrie, de Moş Nicolae, vedeta a publicat o fotografie în care apărea în timp ce punea beteală şi globuri în brad, alături de care a afișat mesajul: ”Pregătind bradul de Crăciun”.

Citeşte şi: Simona Halep a lăsat-o pe Sorana Cîrstea cu ochii-n soare! Anunţul cu care și-a surprins fanii: „Toată lumea e acasă!”

Simona Halep a împodobit bradul de Crăciun

Două zile mai târziu, a venit și imaginea mult așteptată, cu bradul gata împodobit. „Bradul lui Simo”, a scris tenismena la imagine, pe pagina sa de Instagram.

Fostul lider WTA ar fi trebuit să participe la un eveniment demonstrativ la Johannesburg, pe 18 și 19 decembrie 2021. Varianta Omicron a Covid-19, apărută chiar în Africa de Sud, i-a schimbat tot programul!

Nu mai particip la niciun turneu, la niciun demonstrativ, stau acasă mai bine şi încerc să mă pregătesc cât se poate de bine, ca să am totuşi un început de an bun. În Bucureşti mă antrenez, ca de fiecare dată. Nu plec de aici.

Poate doar câte un week-end, pentru relaxare.  Sunt schimbări de la zi la zi. Sper să dispară orice formă de carantină, pentru că m-ar încurca din punct de vedere mental. Am crezut că scăpăm, dar acum a apărut această nouă versiune a virusului care ne-a debusolat puţin”, a spus Simona Halep potrivit Telekom Sport.

Simona Halep, declarație de dragoste pentru România

Înaintea Zilei Naționale, Simona Halep a avut numai cuvinte de laudă pentru România și a anunțat că obiectivul este să viziteze toate locurile frumoase.

Întrebată care este cea mai autentică experiență românească, Simona Halep a precizat că participarea în „Billie Jean King Cup” (fostă Fed Cup), în tricoul României, reprezintă un moment neprețuit pentru ea. „Fed Cup e cel mai autentic lucru românesc pentru mine, pentru că joc doar pentru țară, joc într-un mod diferit. Nu mai este doar pentru mine, pierd sau câștig pe barba mea. Acolo e o echipă și joc pentru țară. Sunt emoții diferite și e mult mai stresant, dar și foarte frumos.

Sărbătoresc pe terenul de tenis, că mâine am antrenament. Dar împreună cu echipa poate mâncăm ceva bun. Mămăliguță cu brânză și smântână aș spune că e mâncarea mea preferată, pentru că mâncam des când eram copil. Îmi place și șoriciul”, a spus Simona Halep.