Simona Halep a încălcat legea! Momentele incredibile surprinse cu fostul lider WTA în Bucureşti

Simona Halep, fost liderWTA, a fost surprinsă în timp ce încălca legea! Sportiva nu a respectat un articol foarte important din Codul Rutier.

03 aug. 2020, 15:10
Simona Halep a încălcat legea! Momentele incredibile surprinse cu fostul lider WTA în Bucureşti

Simona Halep a ieșit la o plimbare pe străzile Bucureștiului cu bolidul său de lux, dar a ignorat regulile pe care trebuie să le respecte în trafic. Mai exact, sportiva a fost surprinsă de o echipă de papparazzi de la SpyNews vorbind la telefon atunci când se afla la volan. Simona Halep a ținut dispozitivul la ureche în timp ce conducea, fără nicio urmă de reținere, când stătea la semafor, dar și când înainta pe șosea.

Simona Halep, prinsă cu minciuna. „De ce minţi? Îţi era ruşine că o să ştie lumea?”

Simona Halep era foarte implicată în discuția pe care o purta la telefon, expresiile de pe chipul său fiind extrem de schimbătoare. Dacă la început încruntarea i s-a așternut pe față, conversația pare că a luat apoi o altfel de întorsătură, căci semnele de indignare au fost înlocuite de un zâmbet larg. Nu a durat mult, căci, la un moment dat, Simona Halep a părut la fel de supărată, lucru demonstrat de reacția sa de a-și pune mâna pe frunte și modul mult mai alert în care rostea cuvintele.