Simona Halep, prinsă cu minciuna. „De ce minţi? Îţi era ruşine că o să ştie lumea?”

Simona Halep a participat, duminică, la o nuntă a cărei desfășurare a fost întreruptă de polițiști din cauza faptului că nu era respectată regula distanțării sociale. Mireasa ar fi fost chiar o verișoară de-a sportivei, iar marele eveniment a avut loc pe terasa unui restaurant din Constanţa.

31 iul. 2020, 07:55
Simona Halep, prinsă cu minciuna. „De ce minţi? Îţi era ruşine că o să ştie lumea?”

Simona Halep a fost invitată la o nuntă care s-a desfășurat în Constanța. Oamenii legii au intervenit și au oprit nunta întrucât invitații nu respectau măsurile de distanțare socială impuse pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Simona Halep, cadou de 5.800 USD. „Atât de fericită!” FOTO

„Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa s-au autosesizat în urma unui apel la 112, efectuat în jurul orei 20.00, cu privire la un eveniment festiv preconizat a avea loc la un restaurant din municipiul Constanţa. Astfel, la faţa locului s-au deplasat 28 de poliţişti de ordine publică, investigarea criminalităţii economice, criminalistică şi rutiera pentru efectuarea primelor verificări. S-a constatat faptul că operatorul economic nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că e terasa localului respectiv mesele nu erau poziţionate cu respectarea distanţei de 2 metri, iar numărul invitaţilor depăşea 50 de persoane”, se mai arată în comunicatul IPJ Constanţa.

Veste DUREROASĂ primită de SIMONA HALEP. Tocmai a fost făcut ANUNŢUL OFICIAL

Simona Halep a postat o fotografie pe Instagram în care apare stând în pat, cu o carte în mână. În descriere aceasta a notat următoarele: „Duminică noapte… Răcorindu-mă… Carte bună… Acasă”.

„Pai, bre, restricțiile nu sunt pentru machedoni și mai ales Halep. Cât despre Simonica… Ce să mai spunem… I s-a lungit puțin nasul. Era la nuntă și posta pe Facebook că este la București și citește o carte. Pai, mai, Simonico, restricțiile de COVID nu se aplică și în cazul vostru? De ce minți? Iți era rușine că o să își dea lumea seama că faci un mare pipi pe legile din țara noastră?”, a scris un internaut.