Simona Halep a lansat un nou parfum! Cât costă și de unde poate fi cumpărat

Celebra jucătoare de tenis și-a lansat propriul parfum care poartă denumirea ”Her story” și care face parte din gama Avon. Parfumul a fost lansat anul trecut de 8 martie, chiar de Ziua Femeii.

01 mart. 2021, 20:17
Simona Halep a lansat un nou parfum! Cât costă și de unde poate fi cumpărat

Simona Halep a lansat un nou parfum! Sportiva are propriul ei parfum, iar acum a anunțat o nouă lansare, printr-un mesaj pe Facebook.

„Chiar si cand nu sunt pe teren ma antrenez. Dar antrenamentul meu cu mine e mult mai bland, invat sa ma iubesc in fiecare zi si sa imi ofer libertatea de care am nevoie. Si pentru asta am ales sa scriu o noua poveste impreuna cu Avon Space prin noul parfum HerStory Love Inspires. Sper sa fie si pentru tine inspiratia de care ai nevoie sa incepi chiar de astazi antrenamentul tau cu tine” , arată sportiva printr-un mesaj pe Facebook.

Simona Halep a lansat un nou parfum! Conform site-ului oficial, noul parfum are un pret mai mult decat accesibil, costand 67 de lei.

Citește și: Cât au costat hainele şi accesoriile lui Meghan Markle, la interviul cu Oprah. Ducesa de Sussex a purtat o brăţară a Prinţesei Diana, în valoare de 17.700 lire sterline

Simona Halep s-a vaccinat anti-Covid

Simona Halep s-a vaccinat anti-Covid, miercuri, 24 februarie, la centrul de la Institutul Cantacuzino. Luna trecută, sportiva a anunțat că se va vaccina de îndată ce va fi posibil, pentru că vrea să se termine pandemia cât mai repede.

„Au fost emoții, dar am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum. Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că e spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am hotărât să îl fac. Sper ca tot mai mulți oameni să se vaccineze. Trebuie să fac și rapelul, mă liniștește acest lucru, sunt mai în siguranță după acest vaccin. Dar o să fiu în continuare extrem de precaută. Dacă e singura cale să scăpăm de pandemie, e bine să faci vaccinul”, a declarat Simona Halep.

Citește și: Gina Pistol a publicat primele imagini cu camera fetiței. Prezentatoarea TV, la un pas de naștere

„Mi-am dorit să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut în această perioadă pentru țara noastră, pentru faptul că este un ambasador important al României în toată lumea și, de asemenea, mi-am dorit să-i mulțumesc pentru gestul pe care l-a făcut la debutul campaniei de vaccinare. Este important ca fiecare dintre noi să fie un model pentru cei din jur”, a declarat Valeriu Gheorghiță.