Cât au costat hainele şi accesoriile lui Meghan Markle, la interviul cu Oprah. Ducesa de Sussex a purtat o brăţară a Prinţesei Diana, în valoare de 17.700 lire sterline

La interviul pe care i l-a oferit lui Oprah Winfrey, Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a avut o ţinută aleasă cu grijă, prin care a ţinut să-i aducă un omagiu Prinţesei Diana, soacra sa, decedată într-un accident de maşină în 1997.

01 mart. 2021, 19:51
Cât au costat hainele şi accesoriile lui Meghan Markle, la interviul cu Oprah. Ducesa de Sussex a purtat o brăţară a Prinţesei Diana, în valoare de 17.700 lire sterline

Meghan Markle a ales să poarte o rochie lungă creată de Armani, în valoare de 3.300 de lire sterline, cu un model destul de clasic, din mătase neagră cu un print floral alb. Machiajul ales de ducesă a fost unul mult mai îndrăzneţ şi intens decât ceea ce afişa atunci când era membră a familiei regale, însă cocul aparent lejer este una dintre coafurile ei obişnuite, după cum scrie Daily Mail.

Dintre bijuterii a ieşit în evidenţă brăţara Cartier, din colecţia Prinţesei Diana, în valoare de 17.700 lire sterline. Pe lângă aceasta, Meghan a mai purtat şi una dintre bijuteriile ei preferate, brăţara Cartier Love, în valoare de 5.000 de lire sterline, cadou de la Prinţul Harry. În plus, ducesa şi-a mai accesorizat ţinuta cu un colier cu pandantiv în valoare de 1.800 de lire sterline, o piesă handmade făcută într-un atelier din Kabul, cu care a mai fost văzută în timpul turneului regal din Australia și Fiji.

Citeşte şi Harry şi Meghan la Oprah, dezvăluiri uluitoare. De ce s-au mutat, de fapt, în California. Harry: „Cea mai mare îngrijorare a mea a fost că istoria se repetă”

Întreaga ţinută a fost asortată cu o pereche pe pantofi de 535 de lire sterline de la designerul ei preferat, Aquazurra.

Ţinuta lui Meghan la interviul cu Oprah poate fi admirată în clipul de mai jos:

Citeşte şi Palatul Buckingham a anunţat oficial că Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt excluşi din familia regală