Simona Halep a publicat imagini de la primul său antrenament, după accidentare. „Ce mi s-a întâmplat, s-a întâmplat PENTRU mine” VIDEO

Simona Halep a postat, sâmbătă, pe Instagram, imagini cu ea la antrenament, menţionând că în ultima perioadă a înţeles ce simte cu adevărat pentru tenis şi că este pregătită pentru ce urmează.

05 iun. 2021, 17:21
Simona Halep a publicat imagini de la primul său antrenament, după accidentare. „Ce mi s-a întâmplat, s-a întâmplat PENTRU mine” VIDEO

„Prima mea lovitură după trei săptămâni şi jumătate. Mă simt ca şi cum aş fi lipsit mult mai mult, pentru că mi-a fost dor să joc. Însă această perioadă a fost cea mai bună pentru că, deşi am o viaţă minunată, am înţeles ce simt pentru tenis şi cum mă simt când nu pot juca”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

„Iubesc acest sport, acum înţeleg de ce de atât de mulţi ani trăiesc pentru tenis şi mă simt atât de bine ca sportivă profesionistă la cel mai înalt nivel. Bineînţeles, nu este uşor să fiu aici, emoţional este epuizant, iar acum îmi dau seama cât de puternică am fost. Când te accidentezi înaintea turneului tău preferat, la care ai jucat cel mai bun tenis al tău şi ai concurat timp de zece ani, te simţi tristă şi te întrebi: ‘de ce mi se întâmplă mie?’

După câteva săptămâni am înţeles că acest lucru s-a întâmplat PENTRU mine! Astfel că acum vreau doar să înfrunt orice provocare mi se prezintă. Nu ştiu dacă sunt refăcută complet fizic, dar ceea ce ştiu este sunt gata pentru ce urmează. Vă mulţumesc mult pentru că mi-aţi arătat susţinerea la fiecare pas„, a adăugat Simona Halep.

Citeşte şi Anunţ dureros făcut de Simona Halep. „Am acceptat acest lucru” VIDEO

Simona Halep a ratat turneul de la Roland Garros din cauza unei accidentări suferite la turneul de la Roma. Ea a suferit o ruptură musculară la gamba stângă, la 12 mai, în meciul din primul tur al turneului de la Roma, disputat cu germana Angelique Kerber.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

„Cu mare dezamăgire îmi anunţ retragerea de la ediţia din acest an a turneului de la Roland Garros. Din păcate, ruptura de la gamba stângă are nevoie de mai mult timp de recuperare, iar calendarul este foarte aglomerat. Retragerea de la un turneu de Grand Slam este împotriva tuturor instinctelor şi aspiraţiilor mele de sportiv, dar este decizia corectă şi singura pe care o puteam lua în acest moment. Gândul că nu voi fi la Paris mă umple de tristeţe, dar mă voi concentra pe recuperare, voi încerca să rămân pozitivă şi să revin pe teren în momentul în care voi fi în siguranţă”, anunţa Simona, luna trecută.


loading...