Anunţ dureros făcut de Simona Halep. „Am acceptat acest lucru” VIDEO

Simona Halep, locul 3 WTA, a oferit informaţii despre starea în care se află în acest moment, după accidentarea suferită la picior în timpul turneului de la Roma.

31 mai 2021, 14:33
Anunţ dureros făcut de Simona Halep. „Am acceptat acest lucru” VIDEO

Anunţ dureros făcut de Simona Halep. Simona Halep ratează turneul de la Roland Garros (30 mai – 13 iunie), din cauza accidentării suferite la turneul de la Roma. Sportiva are o ruptură musculară la gamba stângă, produsă, pe 12 mai, în meciul din primul tur al turneului de la Roma, disputat cu Angelique Kerber.

Anunţ dureros făcut de Simona Halep

„Sufăr puţin, toată lumea este la turnee, iar eu sunt acasă. Nu pot nici să mă antrenez pentru că accidentarea încă este la început. Va trebui să mai stau o perioadă fără tenis, fără alergare pentru că muşchiul încă nu s-a sudat, ca să spun aşa, şi este greuţ, pentru că nu sunt obişnuită să stau în mijlocul sezonului acasă şi să nu pot să fac nimic. Am acceptat acest lucru, am acceptat această accidentare şi sunt destul de pozitivă pentru că ştiu că dacă eşti pozitiv şi ai încredere, te poţi vindeca mai repede şi am început deja procesul vindecării. Eu tot timpul privesc partea bună a lucrurilor şi partea plină a paharului. Am timp să mă odihnesc, am timp să lucrez pe ceea ce mai trebuie să lucrez, puţină forţă în partea de sus a corpului, mental trebuie să mă odihnesc, emoţional şi privesc cu încredere spre obiectivele care au mai rămas anul acesta”, a declarat Halep, într-un interviu acordat Eurosport.

Totuși, Simona Halep a început să meargă la sală pentru a se recupera după ruptura musculară. „Primii pași”, a scris Simona Halep pe Instagram, alături de un material filmat pe banda de alergare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Sport Festival, amânat pentru 2022. Adrian Mutu şi Simona Halep, afectaţi direct


loading...