Simona Halep a rămas la Singapore, pentru tragerea la sorţi. Cum arată grupele

Simona Halep, locul I WTA, a fost prezentă în sala Hotelului Marina Bay din Singapore, în care a avut loc, vineri, tragerea la sorţi a grupelor Turneului Campioanelor. Însă liderul WTA nu va putea lua startul la această competiţie, la care s-a calificat de pe primul loc al clasamentului Race, din cazua accidentării la spate, suferite la Wuhan, în luna septembrie.

19 oct. 2018, 12:22
Simona Halep a rămas la Singapore, pentru tragerea la sorţi. Cum arată grupele

În urma tragerii la sorţi, au rezultate următoarele două grupe:

Grupa Roşie: Angelique Kerber (Germania, 3 WTA, cap de serie numărul 1), Naomi Osaka (Japonia, 4 WTA, cap de serie numărul 3), Sloane Stephens (SUA, 8 WTA, cap de serie numărul 5) şi Kiki Bertens (Olanda, locul 10 WTA, cap de serie numărul 8).

Grupa Albă: Caroline Wozniacki (Danemarca, 2 WTA, cap de serie numărul 2), Petra Kvitova (Cehia, 7 WTA, cap de serie numărul 4), Elina Svitolina (Ucraina, 6 WTA, cap de serie numărul 6), Karolina Pliskova (Cehia, 5 WTA, cap de serie numărul 7).

Primele două clasate în fiecare grupă se califică în semifinale.

Citeşte şi Simona Halep, premiată la CINCI CATEGORII într-o anchetă „New York Times”. Vezi TOATE CLASAMENTELE

Turneul Campioanelor se dispută în 2018 pentru ultima dată la Singapore, contractul de organizare luând sfârşit. De anul viitor, finala sezonului se va disputa la Shenzhen, în baza unei înţelegeri cu WTA pe zece ani.

Deşi nu participă la Singapore, Simona Halep primeşte un automobil Porsche 718 Boxster din partea sponsorului ierarhiei care contează pentru Turneul Campioanelor.

Simona Halep a încheiat a doua oară consecutiv pe locul I al clasamentului Porsche Race to Singapore. În 2017, când a fost în premieră pe locul I în acest clasament înaintea Turneului Campioanelor, jucătoarea română a primit un autombobil 911 GTS Cabriolet, în valoare de peste 110.000 de euro.

Acest premiu face parte din parteneriatul dintre WTA şi marca germană, încheiat în aprilie 2017.