Simona Halep a ratat şansa de a redeveni numărul 1 mondial. Wozniacki mai stă cel puţin o lună în fotoliul de lider

Caroline Wozniacki a învins-o vineri seara cu 7-6, 1-6, 6-3 pe Angelique Kerber şi s-a calificat în semifinalele turneului de la Doha, păstrând astfel un avans de 40 de puncte faţă de româncă, în fruntea ierarhiei profesioniste de tenis.

16 feb. 2018, 19:11
Simona Halep a ratat şansa de a redeveni numărul 1 mondial. Wozniacki mai stă cel puţin o lună în fotoliul de lider

Simona Halep a ratat şansa de a redeveni numărul 1 în tenisul mondial, deşi nu a pierdut nici măcar un set în turneul de la Doha! Mai mult decât atât, ea s-a calificat în această seară în semifinale, dar a abandonat imediat după victorie.

În ciuda succesului aparent facil, 6-0, 6-4, evoluţia Simonei a fost oscilantă, ea complicându-şi situaţia în setul secund, când i s-a agravat accidentarea la glezna stângă. Aproape de finalul partidei cu Cici Bellis, înaintea ultimului game, Simona a cerut ajutorul lui Andrei Pavel, căruia i s-a plâns că are dureri la picior.

Citeşte şi Simona Halep, anunţ şoc. S-a retras din turneul de la Doha, din cauza problemelor medicale. Ea nu va juca nici la Dubai

La scurt timp după meci a venit şi vestea şoc. Constănţeanca a anunţat că se retrage din turneul de la Doha, din cauza problemelor medicale. Mai mult decât atât, Simona renunţă şi la participarea în turneul de la Dubai, de săptămâna viitoare, ea urmând să ia o pauză până pe 8 martie, când ar trebui să joace la Indian Wells.