Simona Halep a surprins pe toată lumea la Toronto: „Îl iubesc!”

Organizatorii turneului de la Toronto le-au provocat pe tenismenele participante să identifice mai multe personaje din showbiz și să spună dacă sînt canadieni sau nu.

15 aug. 2015, 09:47

Simona Halep a avut parte şi de momente relaxante la Toronto. Simona Halep a întîmpinat cîteva dificultăți în timpul jocului de recunoaştere a vedetelor, dar s-a descurcat în celel din urmă. Mai întîi, românca a arătat că nu e la curent cu ultimele știri din lumea mondenă. Canadienii au rămas cu gura căscat cînd au văzut că jucătoarea noastră nu știe cine e Kim Kardashian. 

SIMONA HALEP-SARA ERRANI LIVE VIDEO. Simona joacă pentru calificarea în FINALĂ, la Toronto

Simona l-a recunoscut în schimb pe actorul George Clooney și a exclamat: ”Nu știu dacă e canadian sau nu, dar îl iubesc!”.

 

 

Fanii Simonei Halep din Toronto au avut o reacţie superbă după ce favorita lor a pierdut primul set al întâlnirii cu Agnieszka Radwanska cu scorul 0-6.

Peste 500 de romani au susţinut-o frenetic chiar şi în momentele dificile.

După ce sportiva noastră a pierdut primul set cu 6-0, fanii s-au ridicat în picioare şi au început să scandeze „Simona, Simona!”

A urmat un set doi mult mai echilibrat. Chiar şi aşa, într-un moment al partidei Simona a răbufnit şi a lovit cu furie racheta de teren, supărată după un punct ratat cand scorul era 3-3. Simona a avut 3-1 şi un break in fata, însă a fost egalată de Radwanska. Setul trei a fost cel decisiv, iar Simona l-a câştigat cu 6-1 şi s-a calificat astfel în semifinalele competiţiei de la Toronto.

În penultimul act al turneului, Simona o va intalni pe învingătoarea dintre Sara Errani si Lesia Tsurenko.