SIMONA HALEP a terminat-o cu tenisul anul acesta. Mesajul sportivei, înainte de vacanţă

Simona Halep a încheiat sezonul de tenis 2015, o dată cu înfrângerea suferită la Singapore, în faţa jucătoarei poloneze Agnieszka Radwanska, scor 6-7, 1-6. Joi seara, ea a postat un mesaj în care a trecut în revistă provocările acestui an.

29 oct. 2015, 15:16
SIMONA HALEP a terminat-o cu tenisul anul acesta. Mesajul sportivei, înainte de vacanţă

Simona Halep încheie 2015 pe locul 2 în clasamentul celor mai bune jucătoare de tenis. În ciuda eliminării din faza grupelor la Turneul Campioanelor, de la Singapore, Halep a avut un an cu destule reuşite, între care victorii la Indian Wells, Dubai şi Shenzen sau semifinală al US Open.

Citeşte şi Simona Halep, prima reacţie după eliminarea de la Turneul Campioanelor 2015

Simona Halep a făcut joi, după cea a fost eliminată la Singapore, o analiză a celor petrecute în 2015. „Un an lung, un an bun, un an cu multe provocări, un an cu de toate. Este al doilea an la rând când termin în top 3, este o performanță frumoasă și sunt foarte bucuroasă. În plus, am vazut din ce în ce mai mulți oameni venind să mă susțină oriunde am jucat, ceea ce mă face cu adevărat fericită. Să văd că jocul îmi este apreciat este o împlinire.

Vreau să mulțumesc fanilor mei, cu drag vă îmbrățișez pe toți.

Urmează o vacaaaanță, ca să mă odihnesc și să mă refac, iar după, perioada de pregătire – pentru că îmi doresc mult să revin mai puternică pentru anul 2016!„, a scris Simona Halep, pe Faceboo.