Simona Halep, achiziţie de lux lângă Bucureşti. Investiţie de 5 milioane de euro

Simona Halep, recunoscută pentru investițiile în imobiliare, a cumpărat un teren pe malul Lacului Snagov, unde a demarat ridicarea unei vile. Terenul i-a aparținut cândva lui Ionuț Lupescu, care l-a vândut unui om de afaceri. Acesta l-a evaluat la 4-5 milioane de euro.

07 ian. 2021, 17:03
Simona Halep, achiziţie de lux lângă Bucureşti. Investiţie de 5 milioane de euro

Simona Halep

se pregăteşte pentru Australian Open, care se va desfășura în perioada 8-21 februarie. Sportiva a câștigat aproape 40 de milioane de dolari din tenis până acum, în urma prestațiilor de pe terenul de joc.

Simona Halep, achiziţie de lux lângă Bucureşti

Simona a investit o sumă considerabilă pentru cumpărarea unui teren în zona Lacului Snagov, în apropierea Complexului de Pregătire Izvorani, în comuna Ciolpani, sat Izvorani, Simona Halep intenționează să își construiască o vilă de lux,.

Terenul i-a aparținut cândva lui Ionuț Lupescu, care l-a vândut unui om de afaceri. Acesta l-a evaluat la 4-5 milioane de euro. Terenul are acces direct la Lacul Snagov, iar tenismena intenționează să ridice și un hambar pentru ambarcațiuni.

Citiți și Halep, campioană şi la flotări! Clipul care face senzație pe twitter VIDEO

Halep are în proprietate mai multe clădiri pe litoralul românesc, dar și hoteluri în zona montană, în Poiana Brașov. Recent,  a achiziționat o proprietate de lux în zona Primăverii din București. Mai mult, a cumpărat zeci de hectare de teren în județul Constanța, unde a plantat viță de vie și va deschide o cramă.

Simona Halep a câștigat doar din tenis suma de 37.045.910 de dolari.