Simona Halep, acuzată de RASISM la Australian Open 2018. Declaraţii SCANDALOASE făcută de ROMÂNCĂ

Simona Halep s-a calificat, marţi, în turul al doilea la Australian Open 2018, după 7-6, 6-1 cu Destanee Aiava, dar a fost acuzată de rasism pentru câteva declaraţii nefericite făcută la finalul meciului din primul tur.

16 ian. 2018, 09:44
Simona Halep, acuzată de RASISM la Australian Open 2018. Declaraţii SCANDALOASE făcută de ROMÂNCĂ

Simona Halep a vorbit despre Destanee Aiava, jucătoare de 17 ani, pe care a întâlnit-o în premieră, și a spus că aceasta îi amintește de americanca Serena Williams, fostul lider WTA.

SIMONA HALEP, reacţie ÎNGRIJORĂTOARE despre ACCIDENTAREA de la GLEZNĂ. Ce spune despre o posibilă RETRAGERE

„Este foarte talentată. Este puternică și cred că în viitor va fi foarte bună. E tânără. Mult noroc. Pot spune că este seamănă puțin cu Serena Williams. Lovește mingea foarte puternic și arată ca e. Este o fată puternică. Sigur va fi bună pe viitor”, a spus Simona Halep după meciul de la Australian Open 2018.

Simona Halep s-a accidentat şi s-ar putea retrage de la Australian Open 2018

După aceste declarații, mai mulți fani australieni au răbufnit pe Twitter. Aceștia susțin că declarația româncei  este una rasistă.

Simona Halep – Destanee Aiava 7-6, 6-1 în primul tur la Australian Open 2018. Urmează Eugenie Bouchard

„Simona Halep spune că destanee Aiava seamănă cu Serena Williams și că lovește ca ea. Probabil că nu a vrut să sune rasist, dar cam așa se înțelege”, „Destenee Aiava nu seamănă deloc cu Serena, domnișoara Halep” și „Ca să știi, Simona, Destanee Aiava nu seamănă deloc cu Serena. Verifică-ți gleznele și informațiile” au fost unele dintre reacțiile stârnite de declarația Simonei Halep.