Simona Halep s-a accidentat şi s-ar putea retrage de la Australian Open 2018

Simona Halep are ghinion la primul Grand Slam unde este desemnată cap de serie nr. 1. Românca s-a accidentat în primul meci s-ar putea retrage! Simona Halep s-a calificat, marţi, în turul doi la Australian Open, după 7-6, 6-1 cu Destanee Aiava.

16 ian. 2018, 06:58
Simona Halep s-a accidentat şi s-ar putea retrage de la Australian Open 2018

Simona Halep s-a accidentat în debutul setului al doilea cu Destanee Aiava. În al doilea punct din game-ul doi, românca a călcat greșit și a căzut. Simona Halep a acuzat probleme la glezna stângă și a cerut intervenția medicului.

SIMONA HALEP, reacţie ÎNGRIJORĂTOARE despre ACCIDENTAREA de la GLEZNĂ

Cu piciorul bandajat, Simona Halep a jucat foarte prudent şi a avut mari probleme cu deplasarea în teren de teamă să nu se agraveze accidentarea. Chiar şi în aceste condiţii, românca a jucat cât de bine a putut, reuşind puncte spectaculoase. Totuşi, Simona Halep s-a impus şi se califică în turul al doilea, unde va juca cu canadianca Eugenie Bouchard.

Simona Halep – Destanee Aiava 7-6, 6-1 în primul tur la Australian Open 2018. Urmează Eugenie Bouchard

Accidentarea s-ar putea să o dea peste cap pe româncă şi să fie nevoită să abandoneze turneul. După meci, Simona Halep va fi supusă la mai multe investigaţii medicale pentru a şti ce diagnostic are şi dacă se va putea recupera până joi, când ar urma să joace în turul doi cu Eugenie Bouchard.