Simona Halep, adversară nouă la Toronto. Madison Keys s-a retras accidentată de la Stanford

Jucătoarea americană Madison Keys, locul 17 WTA, care a câştigat, duminică, turneul de la Stanford, s-a retras de la Rogers Cup, unde trebuia să evolueze în prima manşă cu croata Mirjana Lucici-Baroni, locul 31 WTA. Învingătoarea din această partidă devenea adversara Simonei Halep,locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, în manşa secundă a competiţiei de la Toronto.

07 aug. 2017, 17:07
Simona Halep, adversară nouă la Toronto. Madison Keys s-a retras accidentată de la Stanford

Keys a acuzat o accidentare la antebraţul stâng şi a fost înlocuită cu jucătoarea Magdalena Rybarikova din Slovacia, locul 33 WTA, care intră pe tabloul principal ca lucky loser.

Americanca a câştigat, duminică, al treilea trofeu din carieră, la Stanford (categorie Premier), după ce a a învins-o pe compatrioata sa Coco Wandeveghe, locul 20 mondial, scor 7-6 (4), 6-4.

Astfel, Halep îşi va cunoaşte adversara din turul doi de la Rogers Cup după meciul Rybarikova – Lucici-Baroni.

Halep este deţinătoarea trofeului la Rogers Cup, competiţie de categorie Premier 5, după ce a câştigat anul trecut finala de la Montreal, chiar în faţa lui Keys, scor 7-6 (2), 6-3,. În 2015, la Toronto (cele două oraşe alternează la organizarea Rogers Cup), românca a fost finalistă.