Simona Halep, alături de Beyonce la Dubai. Foc de artificii impresionant FOTO

Simona Halep (31 de ani, 12 WTA) se află în vacanţă la Dubai, unde se şi antrenează alături de colaboratorii săi, în aşteptarea unei decizii favorabile în dosarul de dopaj.

22 ian. 2023, 12:57
Simona Halep, alături de Beyonce la Dubai. Foc de artificii impresionant FOTO

Simona Halep, alături de Beyonce la Dubai. Românca nu participă la Australian Open 2023, fiind suspendată provizoriu pentru dopaj, astfel că îmbină utilul cu plăcutul la Dubai. Simona Halep a postat pe rețelele sociale mai multer imagini cu felul în care se antrenează, alături de un nou preparator fizic, francezul Fabien Cosmeo, dar și ipostaze în care se relaxează și profită din plin de soare.

Citeşte şi: Cine este bărbatul cu care Simona Halep a mers în Dubai. Fanii au felicitat-o imediat: „Noul iubit? Așa da!”

De altfel, prezența lui Fabien Cosmao arată faptul că relația profesională a Simonei Halep cu Patrick Mouratoglu continuă, în ciuda faptului că ea a fost depistată pozitiv în perioada în care era antrenată de francez. Patrick Mouratoglou se află acum în Australia, alături de Holger Rune.

Citeşte şi: Motivul real pentru care Simona Halep a divorţat. „Asta i s-a întâmplat şi lui Gică Hagi!”

Într-o ultimă postare pe InstaStory, Simona Halep le-a oferit fanilor și un impresionant foc de artificii la care a asistat în plină noapte, surprins la un show desfășurat cu ocazia deschiderii unui nou hotel de lux, eveniment la care vedetă principală a fost celebra Beyonce.