Cine este bărbatul cu care Simona Halep a mers în Dubai. Fanii au felicitat-o imediat: „Noul iubit? Așa da!”

Simona Halep (31 de ani, 12 WTA), suspendată provizoriu pentru dopaj, se află de mai multe zile la Dubai, acolo unde merge la plajă şi la cumpărături, dar nu uită nici de antrenamente.

21 ian. 2023, 13:04
Cine este bărbatul cu care Simona Halep a mers în Dubai. Fanii au felicitat-o imediat: „Noul iubit? Așa da!”
Cine este bărbatul cu care Simona Halep a mers în Dubai. Fanii au felicitat-o imediat: "Noul iubit? Așa da!"

Cine este bărbatul cu care Simona Halep a mers în Dubai. Românca nu a plecat singură în Emirate, ci alături de echipa sa. Dubla campioană de Grand Slam s-a fotografiat alături de cei alături de care colaborează, între care a apărut un nume nou.

Citeşte şi: Cu cine a fost surprinsă Simona Halep la Dubai. Imaginea care spune tot despre noua relaţie FOTO

„Noul iubit? Așa da!”, a fost unul dintre comentarii refeitoare la imaginea în care alături de Simona Halep apare noul preparator fizic, Fabien Cosmao. Acesta lucrează la Academia lui Patrick Mouratoglou, acolo unde se antrenează Simona Halep, iar de-a lungul anilor a colaborat și cu Serena Williams.

Prezența lui Fabien Cosmao arată faptul că relația profesională a Simonei Halep cu Patrick Mouratoglu continuă, în ciuda faptului că ea a fost depistată pozitiv în perioada în care era antrenată de francez. Patrick Mouratoglou se află acum în Australia, alături de Holger Rune.

Citeşte şi: Simona Halep, apariţie de zile mari la Burj Al Arab Open Beach. Românca face plajă în plină desfăşurare a turneului Australian Open FOTO

În plus, din noua echipă a Simonei face parte și Vasile Antonescu, cel care îi este partener de antrenament. În trecut, acesta lucrat și cu Bianca Andreescu, campioana de la US Open 2022.