LIVE VIDEO Simona Halep – Alexandra Dulgheru 6-1, 6-0

Simona Halep şi Alexandra Dulgheru joacă, vineri, de la ora 13:00, în sferturile de finală ale turneului de la Roma. Meciul Simona Halep - Alexandra Dulgheru este LIVE VIDEO la Dolce Sport.

RomaniaTV.net
15 mai 2015, 09:36
LIVE VIDEO Simona Halep – Alexandra Dulgheru 6-1, 6-0

Simona Halep şi Alexandra Dulgheru nu s-au mai întâlnit niciodată până acum într-un meci din circuitul WTA, astfel că partida de vineri, de la Roma, de la ora 13:00, LIVE VIDEO la Dolce Sport, va fi primul lor duel direct. Cele două şi-au asigurat deja câte 46.000 de euro şi cu 190 de puncte WTA. Castigatoarea disputei Simona Halep – Alexandra Dulgheru va încasa 99.870 de euro şi va primi 350 de puncte pentru calificarea în semifinalele turneului de la Roma.

„Alexandra e o luptătoare foarte mare, a făcut un rezultat destul de bun până acum şi nu are nimic de pierdut. Nu contează cine va câştiga, o româncă va fi în semifinale, aşa că pentru România e bine. Eu am şansa mea mâine şi, cu siguranţă, voi lupta ca să câştig.Sper să fie un meci frumos şi să vină cât mai multă lume. Pe teren suntem mereu adversare, dar nu o consider un adversar şi în viaţa de zi cu zi. Aşa că-i doresc succes şi să fie sănătoasă”, a spus Simona Halep.

„O sa fie frumos meciul cu Simona. Ma astept ca tribunele sa fie pline de romani. Pentru orice tine de Romania o sa fie frumos. N-am mai jucat de mult cu ea, nu am absolut nimic de pierdut”, a replicat Alexandra Dulgheru.

Meciul SIMONA HALEP – ALEXANDRA DULGHERU, din sferturile de finală ale turneului de la ROMA, începe la ora 13:00 şi este LIVE VIDEO la DOLCE SPORT.