Simona Halep, amendată la Miami. Ieşirile nervoase s-au întors împotriva sa

Simona Halep a trebuit să facă multe sacrificii pentru a se califica în turul 3 la Miami. Pe lângă efortul fizic depus, ea va trebui să scoată din buzunar în jur de 2.500 de dolari, după ce a fost avertizată de arbitrul meciului cu Oceane Dodin.

23 mart. 2018, 09:06
Simona Halep, amendată la Miami. Ieşirile nervoase s-au întors împotriva sa

Simona Halep a avut mai multe ieşiri nervoase joi seară, la debutul în turneul Premier Mandatory de la Miami, în setul decisiv făcându-şi ţăndări racheta. Pe cale de consecinţă, arbitrul de scaun i-a dat un avertisment Simonei.

LIVE DIGI SPORT (ora 19:00) SIMONA HALEP AGNIESZKA RADWANSKA MIAMI LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT

Decizia oficialului nu a influenţat în vreun fel scorul meciului încheiat cu 3-6, 6-3, 7-5, ci doar recompensa Simonei, care se va micşora cu aproximativ 2.500 de dolari după turneul de la Miami.

Citeşte şi Adversara Simonei Halep spumegă de furie: Serviciul meu de rahat m-a costat victoria. Am dat cu telefonul de perete

Simona a fost întrebată la conferinţa de presă despre racheta distrusă, comentând subiectul cu umor. Liderul mondial nu are niciun regret, spunând că gestul făcut chiar a ajutat-o să se elibereze de stres: „Racheta s-a dus! I-am dat-o unui copil de mingi. A fost o recţie de moment şi cred că mi-a prins bine. Am fost foarte tensionată astăzi, se întâmplă să ai şi astfel de zile„, a declarat Halep în faţa jurnaliştilor americani.