Simona Halep, amintiri despre petrecerea de nuntă: „Încă mă mai dor tălpile”. Cu ce i-a rămas dator Ion Țiriac

Simona Halep a povestit despre emoțiile de la cununie dar și despre cel mai frumos cadou de nuntă pe care l-a primit.

17 sept. 2021, 23:20
Simona Halep, amintiri despre petrecerea de nuntă: „Încă mă mai dor tălpile”. Cu ce i-a rămas dator Ion Țiriac

Simona Halep

a povestit vineri, la lansarea platformei TennisWin, despre momentele cele mai interesante de la nunta cu Toni Iuruc. Fericita tenismenă a declarat că a avut emoții în timpul cununiei, însă petrecerea care a urmat a fost de neuitat, mai ales că a dansat până au „durut-o tălpile”.

„Sunt într-un moment de euforie prelungit pentru că sunt bucuroasă şi fericită de ceea ce se întâmplă în viaţa mea. Eu spun că m-am adaptat la noul statut (n.r. – de soţie) nu sunt schimbări, doar emoţionale. Am fost emoţionată la cununie atunci când am mers spre domnul primar. A fost o seară de neuitat, m-am bucurat tare mult, am dansat foarte mult, mă dor tălpile încă. Acum o să mă recuperez câteva zile, dar a fost o noapte de neuitat şi îi mulţumesc lui Toni pentru că s-a ocupat de tot şi a făcut să fie totul la superlativ”, a afirmat Halep.

Simona Halep despre darul de nuntă de la Ion Țiriac: Băbații se lasă mai greu

Simona Halep a mărturisit că cel mai frumos cadou de nuntă pe care l-a primit a fost o rachetă de tenis de la jucătoarea Virginia Ruzici. Ea a mai precizat că soțul ei, Toni Iuruc, și-a dorit o rachetă de la Ilie Năstase și una de la Ion Țiriac, însă cei doi au rămas datori cu aceste daruri de nuntă.

„Cel mai frumos cadou au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute… Pentru că am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu observ”, a adăugat Halep.

Campiona a dezvăluit că va exista și o „lună de miere” deoarece are nevoie să se relaxeze, pentru că urmează trei turnee foarte solicitante.

„O să plec câteva zile, nu pot să îi spun lună de miere, va fi o săptămână de miere probabil. Vreau să mă detaşez puţin pentru că a fost o emoţie destul de mare şi un stres. Îmi doresc să mă şi odihnesc pentru că urmează trei turnee importante. La tenis nu se va schimba nimic, voi fi în continuare Simona Halep ca şi până acum, însă în viaţa de zi cu zi şi în general voi fi Simona Halep Iuruc”, a explicat ea.