SIMONA HALEP, analizată de legendarul John McEnroe. Cauzele înfrângerii de la Wimbledon

SIMONA HALEP a ajuns până în semifinalele turneului de la Wimbledon, unde a fost învinsă cu 6-7, 2-6 de canadianca Eugenie Bouchard. Prestaţia compatrioatei noastre a fost comentată de jucători legendari de tenis, între care John McEnroe, triplu câştigător la Wimbeldon.

04 iul. 2014, 10:24
SIMONA HALEP, analizată de legendarul John McEnroe. Cauzele înfrângerii de la Wimbledon

SIMONA HALEP s-a calificat între cele mai bune opt jucătoare la toate cele trei turnee de Grand Slam jucate până acum, ajungând în sferturi la Australian Open, în finală la Roland Garros şi semifinale la Wimbledon.

Înfrângerea suferită la Londra, în faţa canadiencei Eugenie Bouchard, a fost comentată de nume mari ale tenisului, care a dat şi o explicaţie a eşecului.

Cred că după ce a pierdut primul set la tie-break, Halep a încercat să păstreze intensitatea la un nivel ridicat, dar este greu să faci asta, în special când pierzi nişte puncte unde ştie că ar fi trebuit să se descurce mai bine. Am sentimentul că în timp Eugenie Bouchard, cu un PR la fel de bun ca jocul ei, va deveni o personalitate despre care oamenii vor dori să discute. Acum, ea este cel mai la modă subiect din oraş„, a spus John McEnroe la BBC.

Citeşte şi SIMONA HALEP, prima REACŢIE după ELIMINAREA de la WIMBLEDON

Lindsay Davenport, câştigătoare la Wimbledon în 1999, a constatat că SIMONA HALEP nu a mai avut energie în al doilea set. „Modul în care Bouchard a recuperat spune multe despre materialul din care este făcută. Se pare că Simona Halep a rămas fără energie emoţională şi a cedat setul doi. E clar că nu a fost ziua lui Halep, dar Bouchard a avut o celebrare mută. Ea ştie că are un alt meci de jucat şi nu este mulţumită doar cu o victorie în semifinală„, a spus Lindsay Davenport.

Citeşte şi Radu Banciu, atac dur la Simona Halep: „Se agăţa ca un înecat de funie”