SIMONA HALEP – ANDREA PETKOVIC LIVE. Motivul pentru care Simona NU va juca finala la Roland Garros

SIMONA HALEP - ANDREA PETKOVIC LIVE. Simona Halep a jucat joi în semifinalele turneului de la Roland Garros şi, deşi era considerată favorită la casele de pariuri şi de majoritatea specialiştilor, există şi o parte a presei străine care credea că SIMONA HALEP va pierde meciul cu Andrea Petkovic.

05 iun. 2014, 09:07
SIMONA HALEP – ANDREA PETKOVIC LIVE. Motivul pentru care Simona NU va juca finala la Roland Garros

UPDATE: Simona Halep a dat peste cap pronosticurile germanilor. Cea mai bună jucătoare română de tenis a momentului, Simona Halep, s-a calificat în premieră într-o finală de Mare Şlem, joi, la Roland Garros, după ce a învins-o pe Andrea Petkovic (Germania/N. 28), cu 6-2, 7-6 (4). Halep, a patra favorită a turneului, s-a impus după o oră şi 30 minute de joc şi şi-a asigurat un cec de 825.000 de euro şi 1.200 puncte.

SIMONA HALEP – ANDREA PETKOVIC LIVE. Semifinalele feminine de la Roland Garros sunt programate astăzi, de la ora 16.00 fiind programată întâlnirea Maria Şarapova – Eugenie Bouchard, urmată de SIMONA HALEP – ANDREA PETKOVIC.

Citeşte şi SIMONA HALEP, comparată de L’Equipe cu Martina Hingis. SIMONA e favorită să joace FINALA la Roland Garros

SIMONA HALEP are cotă 1,22 la calificarea în finală, însă există şi sceptici, care nu cred în victoria Simonei în faţa lui Petkovic. Portalul Tennis Magazine a prefaţat confruntarea cu ANDREA PETKOVIC, opinând că SIMONA HALEP va fi eliminată deoarece se va pripi.

Citeşte şi SIMONA HALEP-ANDREA PETKOVIC LIVE VIDEO. Unde şi când se vede semifinala de la Roland Garros

Au jucat de două ori în întâlnirile WTA, iar SIMONA HALEP a câştigat de fiecare dată în două seturi. Ca număr patru mondial, cel mai bun cap de serie rămas în competiţie şi jucătoarea cu cel mai mare progres din ultimele 18 luni, SIMONA HALEP poate fi văzută că sportivă care va ajunge în finală. Avertismentul meu este că nu am văzut-o pe SIMONA HALEP presată serios până acum, iar atunci când e, începe să se pripească. În plus, Petkovic are mai puţine de pierdut. Câştigător: Petkovic!„, a scris analistul Tennis Magazine, în predicţia sa pentru semifinala HALEP – PETKOVIC.

SIMONA HALEP s-a calificat în semifinalele turneului de la Roland Garros, după ce a eliminat-o pe rusoaica Svetlana Kuznetsova, scor 6-2, 6-2, la capătul unui meci ce a durat o ora şi 19 minute. Pentru calificarea în semifinale, SIMONA HALEP şi-a asigurat un cec în valoare de 412.500 de euro.

Citeşte şi SIMONA HALEP are fani în Grecia, Bosnia şi Bulgaria. Mii de mesaje pe FACEBOOK, înaintea semifinalei de AZI