SIMONA HALEP, comparată de L’Equipe cu Martina Hingis. SIMONA e favorită să joace FINALA la Roland Garros

SIMONA HALEP urcă pe locul 3 în lume dacă o învinge astăzi pe Andrea Petkovic, în semifinalele de la Roland Garros. Specialiştii consideră că SIMONA HALEP şi Maria Şarapova sunt favorite la disputarea finalei Roland Garros 2014, iar jurnaliştii de la L'Equipe o compară pe jucătoarea noastră cu Martina Hingis.

05 iun. 2014, 08:28
SIMONA HALEP, comparată de L’Equipe cu Martina Hingis. SIMONA e favorită să joace FINALA la Roland Garros

SIMONA HALEP – ANDREA PETKOVIC LIVE VIDEO. Roland Garros 2014 programează astăzi, începând cu ora 16.00, semifinalele de pe tabloul feminin de simplu, Maria Şarapova – Eugenie Bouchard, urmată de Simona Halep – Andrea Petkovic.

Citeşte şi Simona Halep provoacă teamă: „Va fi nevoie de un BULDOZER pentru a o învinge”

Comentatorii internaţionali nu încetează să se minuneze de performanţa SIMIONEI HALEP, calificată în premieră în semifinalele unui turneu de Grand Slam, şi consideră că întâlnirea sa cu Petkovic este meciul zilei la Roland Garros. „SIMONA HALEP, numărul 4 mondial, trebuie să demonstreze că nu a ajuns pe acest loc doar printr-un joc al hazardului„, scrie metronews.fr, iar prestigiosul L’Equipe o compară pe SIMONA HALEP cu campioana eleveţiană Martona Hingis.

Citeşte şi SIMONA HALEP-ANDREA PETKOVIC LIVE VIDEO. Unde şi când se vede semifinala de la Roland Garros

HALEP, care loveşte mingea devreme, foloseşte incredibil de bine geometria terenului. În modul în care mânuieşte racheta şi în ştiinţa jocului, SIMONA HALEP aminteşte de Martina Hingis„, scriu jurnaliştii de la L”Equipe. Martina Hingis a jucat două finale la Roland Garros, în 1997 şi 1999.

Citeşte şi SIMONA HALEP, poză de colecţie, de acum 15 ani. Alături de cel mai MARE fotbalist român din istorie

Citeşte şi SIMONA HALEP are fani în Grecia, Bosnia şi Bulgaria. Mii de mesaje pe FACEBOOK, înaintea semifinalei de AZI

Citeşte şi SIMONA HALEP, felicitată de VICTOR PONTA pe Facebook

Părerea cvasi-unanimă a specialiştilor este că Maria Şarapova şi Simona Halep sunt favorite în partidele de astăzi, în finală Şarapova fiind apoi favorită în faţa Simonei. SIMONA HALEP a câştigat precedentele două confruntări cu Andrea Petkovic, în număr minim de seturi, iar cota sa la o victorie cu 2-0 astăzi este 1,65.