SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER ONLINE STREAM EUROSPORT LIVE VIDEO la Australian Open 2018

Angelique Kerber a prefaţat disputa din semifinalele Australian Open, contra Simonei Halep. Campioana noastră trebuie să se teamă: nemţoaica e în mare formă şi a anunţat că se simte ca în 2016, când domina circuitul WTA.

25 ian. 2018, 04:56
SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER ONLINE STREAM EUROSPORT LIVE VIDEO la Australian Open 2018

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORTJucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat în premieră în semifinalele turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, miercuri, la Melbourne, după ce a dispus cu 6-3, 6-2 de Karolina Pliskova (Cehia), ocupanta locului şase în ierarhia WTA. 

Simona Halep – Angelique Kerber se joacă joi dimineaţa, de la ora 07:00, şi va putea fi urmărit video live stream aici sau aici.

SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER: 6-3, 4-6, se va juca set decisiv.

SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER: 6-3, Simona se impune în primul set.

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Halep va juca în penultimul act cu germanca Angelique Kerber, cap de serie numărul 21 şi campioană la Melbourne în 2016 SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Halep a avut nevoie de doar o oră şi 12 minute pentru a obţine cea mai bună performanţă a sa la Melbourne, după ce în 2016 şi 2017 pierduse în primul tur. Până acum cel mai bun rezultat al său la Australian Open fusese atingerea sferturilor, în 2014 şi 2015. Totodată, Halep este prima româncă ajunsă în semifinale la Australian Open.

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Simona Halep are două finale de Mare Şlem, ambele la Roland Garros (2014, 2017), şi semifinale la Wimbledon (2014) şi US Open (2015).

Jucătoarea germană de tenis Angelique Kerber, numărul 16 mondial, s-a calificat în semifinalele Openului Australiei, după ce a trecut fără emoţii, scor 6-1, 6-2, cu Madison Keys. Pe nemţoaică o aşteaptă în penultimul act Halep, într-un duel ce le aduce faţă în faţă pe cele mai în formă jucătoare din circuit.

“Contra Simonei mă aşteaptă un meci lung, cu schimburi prelungite. Am jucat de multe ori împotriva ei, fiecare meci a fost greu, iar rezultatul a fost de fiecare dată strâns. Nu contează împotriva cui joc, eu nu fac decât să mă uit la mine. Ştiu că sunt foarte bună în defensivă, iar asta mă face să mă simt puternică. Pot alerga mult, pot pune multe mingi înapoi, dar ştiu că pot fi şi agresivă. Lucrez la asta la antrenamente şi vreau să se vadă şi în meciuri. Mă mişc bine în teren, returnez multe mingi, dar vreau ca game-urile să fie în mâinile mele şi când mă aflu la primire. Vreau să lovesc mai puternic şi să fiu mai agresivă”, a spus Kerber.

  • 5-4 este scorul întâlnirilor directe Kerber – Halep.

Kerber pierduse 6 din ultimele 7 partide în 2017, aşa că puţini mizau pe un reviriment al nemţoaicei. Cu Wim Fissette angajat ca antrenor, Angelique a cunoscut o adevărată metamorfoză, în luna aceasta impunându-se în 14 confruntări din 14.

“E un sentiment grozav să fiu din nou în semifinale, mai ales după anul trecut, care a fost foarte greu. Dar sunt din nou pe teren şi mă simt bine. Şi. mai important, câştig partide. Am învăţat multe anul trecut, am coborât pe 21 WTA, iar presiunea pe mine e mult mai mică. E adevărat, de multe ori eu pun presiune pe mine, mă aştept să câştig fiecare meci, dar, per total, sunt mai relaxată”, a mai spus Kerber.

Germanca este singura câştigătoare de Grand Slam rămasă în competiţie în turneul de la antipozi. Ea s-a impus la Openul Australiei în 2016, iar apoi la US Open, în cursul aceluiaşi an, devenind numărul unu mondial, după care a coborât în clasament, în sezonul trecut.

“Am aceleaşi sentimente ca în 2016. Am muncit mult şi parcă retrăiesc perioada de acum doi ani. Sunt foarte mulţumită să văd că munca făcută la antrenamente dă rezultate”, a conchis Angelique.

În privinţa adversarei sale din semifinale, germanca Angelique Kerber, Halep a spus: “Cu siguranţă cu Kerber va fi diferit. Ea se mişcă foarte bine şi returnează foarte puternic şi de cele mai multe ori în teren. Trebuie să am picioarele pregătite şi să fiu calmă. Trebuie să domin meciul şi să încerc să închei punctele. Acum mă bucur că sunt în semifinale şi nu mă gândesc la rezultat. Voi încerca să joc cât pot de bine”.

Simona Halep – Angelique Kerber se joacă joi dimineaţa, de la ora 07:00, şi va putea fi urmărit video live stream aici sau aici.

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Românca şi-a asigurat, prin calificarea în semifinală, un cec de 880.000 de dolari australieni şi 780 de puncte WTA.

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORTHalep va juca în penultimul act cu germanca Angelique Kerber, cap de serie numărul 21 şi campioană la Melbourne în 2016. Kerber a trecut în sferturi de americanca Madison Keys (N. 17) cu 6-1, 6-2, după doar 51 de minute.

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Situaţia confruntărilor dintre Halep şi Kerber (30 ani, 16 WTA) este una de egalitate, 4-4. Halep a câştigat în 2009 la Saint-Raphael (Franţa, 50.000 dolari), cu 5-7, 6-2, 7-5 în primul tur, în 2014 în finală la Doha, cu 6-2, 6-3, în 2015 la Toronto în optimi, cu 6-3, 5-7, 6-4, şi în 2016 la Montreal în semifinale, cu 6-0, 3-6, 6-2. Kerber s-a impus de patru ori în 2016, cu 6-2, 6-2 în Fed Cup, la Cluj-Napoca, în sferturi la Wimbledon, cu 7-5, 7-6 (2), în semifinale la Cincinnati, cu 6-3, 6-4, şi la Turneul Campioanelor de la Singapore, cu 6-4, 6-2.

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Daneza Caroline Wozniacki, a doua favorită la Melbourne, care va juca în cealaltă semifinală cu belgianca Elise Mertens, este singura jucătoare care o mai poate detrona pe Simona Halep din poziţia de lider al clasamentului mondial ce va fi publicat luni, după Australian Open.

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Wozniacki e obligată să joace finala la Melbourne pentru a avea o şansă să fie numărul 1 WTA, potrivit site-ului circuitului profesionist feminin. Dacă Halep şi Wozniacki se califică în finală, campioana va pleca de la Melbourne din postura de lider mondial.