Simona Halep, antrenament live pe Facebook, înainte de plecarea în Australia. Cel puţin până pe 31 ianuarie nu va mai juca niciun meci oficial

Simona Halep a susţinut azi un antrenament transmis LIVE pe Facebook pentru fanii săi, înaintea plecării în Australia, acolo unde va participa la primul turneu de Grand Slam al anului 2021.

04 ian. 2021, 18:18
Simona Halep, antrenament live pe Facebook, înainte de plecarea în Australia. Cel puţin până pe 31 ianuarie nu va mai juca niciun meci oficial

Antrenamentul a fost urmărit în direct pe Facebook de aproximativ 1.000 de fani, iar aceştia i-au transmis sportivei succes la turneele la care va participa în noul an. Simona Halep intenţionase iniţial să participe la primul turneu WTA din 2021 programat la Abu Dhabi între 6 şi 13 ianuarie, însă a renunţat, hotărând să meargă direct în Australia.

Citeşte şi Simona Halep, mărturisiri despre lupta cu Covid-19. „Mie mi-a fost teamă de acest virus!”

La Melbourne, între 31 ianuarie şi 6 februarie, are loc un turneu de 500 de puncte, însă Simona nu a confirmat oficial participarea până în acest moment.

Turneul de Grand Slam Australian Open va începe la 8 februarie şi se va încheia la 20 februarie. La ediţia de anul trecut, Halep a atins faza semifinalelor, fiind învinsă de spaniola Garbine Muguruza.

Simona Halep, antrenament live pe Facebook:

Două turnee tradiționale de la început de an, Shenzhen (China) și Auckland (Noua Zeelandă) au fost anulate, așa că prima competiție de la începutul sezonului este cea de la Abu Dhabi.

Turneul din capitala Emiratelor Arabe Unite este programat între 5 și 13 ianuarie, fiind primul din sezonul 2021. „Voi merge și voi juca la Abu Dhabi. Abia aștept să resimt emoțiile meciurilor oficiale. Chiar dacă te antrenezi două-trei luni, nu se compară cu un meci oficial. Va fi o pregătire bună pentru Australian Open. Îmi doresc să merg la Abu Dhabi și să câștig fiecare meci„, declara Halep, pe 20 decembrie.

Sezonul 2021 va avea doar două turnee în luna ianuarie, în circuitul feminin. Totuşi, Simona Halep va participa și la turneele Melbourne 1 și Melbourne 2, începând cu data de 1 februarie, ocazia perfectă pentru deţinătoarea titlului de la Wimbledon să se pregătească pentru Australian Open.

Pentru Australian Open, regulamentul este foarte strict, în sensul că participanţii trebuie să stea în carantină două săptămâni, timp în care Simona ar putea să joace fără probleme la Melbourne.


loading...