Simona Halep, mărturisiri despre lupta cu Covid-19. „Mie mi-a fost teamă de acest virus!”

Simona Halep a declarat că s-a temut de noul coronavirus încă din luna martie şi că, deşi s-a protejat foarte mult, totuşi s-a infectat. Sportiva sfătuieşte pe toată lumea să se protejeze cât mai mult.

26 dec. 2020, 13:46
Simona Halep, mărturisiri despre lupta cu Covid-19. „Mie mi-a fost teamă de acest virus!”

Simona Halep s-a vindecat de Covid-19 după ce s-a autoizolat la domiciliu. Sportiva a ajuns la Matei Balş, dar până la urmă s-a dovedit a avea o formă uşoară a noului coronavirus.

Simona Halep a dezvăluit simptomele pe care le-a avut în timpul infecţiei cu Covid-19. „Febră, dureri de cap şi dureri musculare”

Simona Halep, mărturisiri despre lupta cu Covid-19

„Mie mi-a fost teamă de acest virus încă din martie, m-am protejat foarte mult, am încercat să mă izolez cât am putut de mult, am stat în casă, chiar şi la Constanţa am fost mai rar, dar din nefericire l-am luat. Mi-a fost teamă vreo 10 zile, dar apoi am văzut că totul e ok. Sfatul meu ca toată lumea să se protejeze pentru că nu se ştie cum acţionează de la om la om. Eu mă bucur că nu am avut simptome mari”, a declarat Simona Halep într-un interviu la Digi Sport.

Pe data de de 31 octombrie, deţinătoarea titlului de la Wimbledon anunţa este este infectată cu noul coronavirus. „Salutare, tuturor, vreau să vă anunț că am fost testată pozitiv cu coronavirus. Acum mă aflu în autoizolare la domiciliu și mă recuperez bine după simptome ușoare. Mă simt bine, vom trece peste asta împreună”, scria Simona Halep pe contul de Twitter. Ea făcuse anterior aproximativ 20 de teste, conform antrenorului său, Artemon Apostu-Efremov.

Pe 9 noiembrie, Simona Halep a anunţat că s-a vindecat de Covid-19 şi a mulţumit medicilor de la „Matei Balş” pentru sprijinul acordat în această perioadă.


loading...